on joj je velika podrška

Vodi povučen život, nikada ga ne viđamo u javnosti: Pogledajte kako izgleda i čime se bavi mlađi brat Anđelke Prpić

Naša lepa glumica u porodici pronalazi snagu i energiju za sve izazove koji su pred njom

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Popularna glumica Anđelka Prpić nedavno se našla u centru pažnje medija zbog navoda da je ponovo u drugom stanju.

 

Uprkos tome što su portali bili preplavljeni nagađanjima o njenom emotivnom partneru i trudnoći Anđelku to nije mnogo doticalo. Ona ima svoje zacrtane ciljeve i ne želi da se bavi spekulacijama. 

 

Za nju je protekla godina bila prepuna izazova i ono što se sa sigurnošću može reći jeste da je svakom od njih i te kako dorasla.

 

 

Imali smo prilike da je gledamo u velikom broju ostvarenja, a po prvi put se i njen sin pojavio pred objektivom filmske kamere. 

 

Anđelka se razvela od supruga Darija Prpića 2020. godine, a nakon toga najveća podrška u životu su joj porodica i iskreni prijatelji. Ipak, o njenom privatnom životu se malo toga zna.

 

 

Iako ga čuva od očiju javnosti, nije nepoznanica da Anđelka ima mlađeg brata koji je takođe umetnik, ali se ne bavi javnim poslom. Kao i Anđelka i Bojan Stević je rođen u Požarevcu, ali je za razliku od nje, on ostao da živi u rodnom gradu.

 

Još kao dete pokazao je interesovanje za muziku, pa je zajedno sa Anđelkom pohađao muzičku školu.

 

Ipak, Anđelka je rešila da svoj put usmeri u nekom drugom pravcu, dok se Bojan muzički školovao i sada je baš to njegovo primarno zanimanje. 

 

Naime, Bojan je master gitare, a svoj život posvetio je pedagogiji i usmeravanju mladih da vole i izvode kvalitetnu muziku.