mama igre

Prekršila sopstveno pravilo i – očarala! Ana Vintur na večeri u Beloj kući pokazala zašto je BOGINJA MODE

Odavno je rekla da je ovakav autfit za nju jednostavno nedopustiv, a onda se obukla baš tako i utisak je fenomenalan

foto: EPA-EFE/Sarah Silbiger / POOL

Britanska novinarka Ana Vintur, najpoznatija modna urednica na planeti, osoba koja se često smatra najuticajnijom ličnošću u modnoj industriji i pokretačka snaga magazina Vogue. neko je o čijem stilu se ne polemiše.


Vinturova već godinama izgleda maltene identično u svakoj prilici – ima istu bob frizuru sa šiškama i nosi haljine i komplete cvetnog dezena, a ipak ostavlja utisak žene koja, jednostavno, zna šta radi! Međutim, sada je za jednu posebnu priliku odabrala nešto sasvim drugačije i ponovo oduševila.

 

Urednica časopisa Vogue bila je jedna od visokih zvanica na večeri koja je u Beloj kući upriličena povodom posete predsednika Francuske Emanuela Makrona. Sve je iznadila pojavivši se u vintidž haljini luksuzne francuske modne kuće Chanel, što je svojevrstan omaž gostima, a u pitanu je model iz kolekcije za proleće i leto 1983.

 

FOTO: EPA-EFE/Sarah Silbiger / POOL
FOTO: EPA-EFE/Sarah Silbiger / POOL
FOTO: EPA-EFE/Sarah Silbiger / POOL
FOTO: EPA-EFE/Sarah Silbiger / POOL

 

Reč je o modelu okruglog izreza i dugih rukava, koja pada pored tela ravno i maksi je dužine, a zrači otmenošću kakvu pruža samo čudesni Chanel.


Ana Vintur izgledala je zanosno od glave do pete u crnom, posebno zahvaljjući ukrasima u vidu nizova ogrlica i narukvica boje zlata.


Međutim, posebno je interesantno to što je ova odevna kombinacija zapravo kršenje jednog od glavnih modnih pravila Ane Vintur! Naime, ona je velika protivnica crnih stajlinga!

 

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Ne nosi sve crno! To deluje isuviše sumorno, kao da ideš na sahranu – podelila je ona svoj savet u jednom intervjuu.


Međutim, pravila postoje da bi se kršila, zar ne? Naročito ako je rezultat ovako efektan!