ko bi rekao?

Ovo je supruga Buleta Goncića sa kojom je 38 godina: Često je viđamo na malim ekranima, ali ih nikad ne bismo povezali

Bule i njegova lepša polovina su u jednom od najdužih i najskladnijih brakova, kada su naši glumci u pitanju.

foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Bule i njegova supruga Gordana su se zaljubili još kao veoma mladi i od tada, pa sve do danas su zajedno. U svojoj vezi dugačkoj nepunih 40 godina dobili su ćerke Isidoru i Aleksandru, koje danas predstavljaju njihov najveći ponos.

 

 

Goncić je jednom prilikom pričao o njihovom upoznavanju i tada je u šali rekao da Gordana mnogo bolje pamti sve detalje na početku njihove veze.

 

Nas dvoje smo zajedno već 38 godina, od toga 33 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti ‒ otkrio je glumac jednom prilikom u ispovesti za televiziju „Kurir“.

 

Naš glumac takođe navodi da mu porodica znači sve u životu i da je veoma srećan što Gordana, Isidora.,Aleksandra i on funkcionušu jako skladno.

 

foto: Printscreen

 

‒ Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla ‒ ističe Bule Goncić

 

Iako su svi prvo imali utisak da Buletova supruga nije javno lice i da je on na neki način skriva od javnosti, ispostavilo se potpuno drugačije. Gordanu čak na malim ekranima možemo videti veoma često, ali za razliku od svog supruga ona nije iz glumačke branše.

 

foto: Printscreen

 

Ona je dramaturg, radi u Kulturnom centru Beogradu i u toj ulozi smo je veoma često viđali na televiziji. U skladu sa svojim poslom, najčešće smo mogli da je čujemo kako priča o kulturnim temama.