Top kombinacija

Otmeno i poslovno: Emina oduzima dah u crnom odelu, ali glavni detalj je magična torbica od krokodilske kože od 2.000e

  Emina Jahović već duže vreme važi za jednu od dama sa najviše stila na domaćem muzičkom nebu.

foto: Dragan Kadić

 

Emina često menja svoj stil i svaki put nas iznova iznenadi. I svaki put iz dva razloga. Jedan jesu sami odevni predmeti koje bira i način na koji ih uklapa, a drugi smelost da proba i nešto što nije toliko uobičajeno i prihvatljivo.

 

 

Emina je zanosna i u nekim opuštenijim izdanjima, a, logično, i u onim malo ekstravagantnijim i ne stidi se da isproba oba.  Tako da je možemo videti i u autfitu za trening, dok održava svoju liniju kad vežba u teretani.

 

 

A ono što smo primetili je da najčešće kombinuje tri boje. Crnu, belu i teksas. Za opuštenije varijante često bira farmerke. Konkretno u ovom slučaju svetlo plave, uzane i malo kraćih nogavica, a to je iskombinovala sa crnom bluzom, belim kaputićem i patikama iste boje.

 

 

Često je možemo videti i u malo izazovnijim kombinacijama, sa veoma kratkim, pa nekad čak i nevidljivim suknjama, sa sakoom. 

 

 

A ovoga puta Emina nam je pokazala kako izgleda njen stajling koji bi se mogao opisati kao „elegantna poslovna žena u ofisu“. Crni sako i crne pantalone sa blago primetnim prugama i zlatnim dugmićima uz rolku iste boje. Frizura je za ovu priliku „zalizana“, a naravno tu su i neizostavne minđuše.

 

 

Ipak, glavni detalj ovde je „Yiv Saint Laurent“ torbica od krokodilske kože. Ovaj glamurozni primerak se može videti i na njihovom zvaničnom sajtu pod tačnim nazivom "Lou Camera Bag In Crocodile Embossed Shiny Leather" i sa cenom od 1950 dolara.