ne krije svoje tajne

Od 162 do 70 kilograma! Popularna pevačica otkrila kako je iz korena promenila figuru

Kada smo tek upoznali mladu muzičku zvezdu, ona nije izgledala ni približno kao danas

foto: Youtube/printscreen, ATAImages

Učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Krstinja Matanović imala je 162 kilograma kada se predstavila javnosti, a danas je neprepoznatljiva.


Kako je otkrila, izgubila je čak 92 kilograma, što joj nije, međutim, pošlo za rukom zahvaljujući nekom posebnom režimu ishrane, već – operacijom smanjenja želuca. U pitanju je teška i rizična operacija, a Krstinja je nakon nje imala i jednu kojom je zategla višak kože.

 

Imala sam 162 kilograma, a sada imam 70! Volela bih da smršam još samo nekoliko kilograma. Operacije smanjenja želuca i zatezanja kože bile su teške i obe su, hvala Bogu, bile uspešne! Uklonili su mi dosta kože, ne znam tačno koliko, a oporavak je bio težak... Pratila sam savete doktora i zato nije bilo greške. Sada jedem sve, ali mnogo manje, a najviše volim čorbice i voće – ispričala je Krstinja.


Pevačica je istakla da procedure kojima se podvrgla nisu mačiji kašalj.

 


Nisu lake operacije, ali kada vidim rezultat, zaboravim na sve! Sada, posle dve i po godine i dve zahtevne operacije, postajem svesna koliko sam uradila i koliko sam sada srećnija! Sijam na svakom polju i daj Bože da tako i potraje – objasnila je ona.


Krstinja je dodala da je danas zadovoljna svojim izgledom i da se konačno ne krije.


Imam više samopouzdanja. To je dobro i za moj posao, jer je pored dobrog pevanja važno i da lepo izgledam. Ovo je prvi put da sam objavila sliku u kupaćem kostimu a da nisam imala peškir preko sebe ili da nisam sakrila neki deo tela – rekla je ona.

 


Pevačica se, inače, razvela nakon operacije i vratila svoje devojačko prezime, a danas je ponovo srećno zaljubljena.


Mislila sam da mi se dugo neće desiti nova ljubav, ali osvojio me je momak zbog toga što je poseban i zato što je muškarac u pravom smislu te reči. Iz tog razloga volim da mu pevam pesmu moje koleginice Aleksandre Mladenović "Poseban" – rekla je Krstinja i za Informer dodala da njen partner ne želi javno da se eksponira.


Moj partner nije iz javnog života i njega to ne interesuje. Ako nekad i poželi da bude deo javnosti, ispuniću mu želju.