urnebesno

Šer kraljicu Elizabetu II nazvala kravom: Izjavila saučešće, pa stavila emotikon koji je ZAPREPASTIO sve

Mnoge poznate ličnosti se proteklih dana opraštaju od kraljice Elizabete Ii, a neki su uradili i neke stvari koje nismo očekivali

foto: Profimedia

Čuvena pevačica svetskog glasa Šer poželela je da javno izrazi žaljenje zbog smrti čuvene kraljice Elizabete II i tom prilikom je na društvenim mrežama ostavila poruku.

 

Ono što niko nije očekivao je to da će se dogoditi greška, koja je izazvala lavinu komentara i zaprepašćenje širom sveta. 

 

 

Šer je čak i lično poznavala kraljicu što dodatno otežava stvar. Naime, ona je na svom Twiter nalogu napisala poruku sledeće sadržine: 

 

- Tužna sam zbog smrti kraljice Elizabete Druge. Imala sam čast da je upoznam. Čekala sam u dugom redu s ljudima koji su čekali da je upoznaju, ali kada je došla do mene, postavljala mi je relevantna pitanja i činilo se da je iskreno zainteresovana da razgovara sa mnom, nastavila je.

 

 

Ipak, to nije sve. U ostatku tvita se navodi:

 

- Ponosna sam što je bila "krava" (stavila je emotikon krave) i srećna sam što je imala sjajan smisao za humor.

 

Čim je tvit obajvljen njeni pratioci su bili potpuno zaprepašćeni... Iako to sigurno nije želela, Šer je nazvala kraljicu Elizabetu II kravom. 

 

Englezi u svom slengu često za neku zabavnu osobu znaju da kažu da je "koza", G.O.A.T. (greatest of all times) što znači da za tu osobu misle da je u trendu, zabavna i kul, pa je veoma verovatno da je ona zapravo samo pogrešila u izboru emojlija...