srećna

Spakovala kofere i napustila Srbiju: Vesna Dedić dala otkaz, pa otišla na dalek put, uživa u društvu NAJVOLJENIJE osobe

Naša poznata spisateljica nedavno je odlučila da sebi da oduška od napornog posla i da se prepusti uživanju

foto: Instagram

Poznata novinarka i spisateljica Vesna Dedić nedavno je objavila da je dala otkaz na televiziji na kojoj je radila, a onda je spakovala kofere i napustila Srbiju.

 

Ceo svoj život posvetila je poslu, ali i odgajanju ćerke Lenke, koja proteklih nekoliko godina živi i studira u Holandiji. Ona je sada već odrasla, samostalna osoba koja ima svoje velike planove za budućnost.

 

 

Mama Vesna joj je velika podrška, a nakon što je diplomirala Lenka je odlučila da je vreme da se otisne u beli svet i tamo nastavi školovanje.

 

Ona će na doktorske studije otići u Los Anđeles, a majku Vesnu je povela na put kako bi zajedno videle gde će njena naslednica boraviti narednih nekoliko godina. 

 

 

Tom prilikom ponosna majka je na svom Instaram profilu podelila njihovu zajedničku fotografiju uz dirljive reči:

 

- Moja dvadestjednogodišnja kcerka me uzela za ruku i povela na mesto gde će narednih pet godina pohađati doktorske studije iz biofizike. U jednoj laboratoriji na UCLA na radnom stolu stoji uramljena moja i Lenkina fotografija koju bih ja rado dala svim novinama da se malo hvalim, ali mi je zabranjeno - napisala je ponosna Vesna.