inspiracija

Šareno, lepršavo, u duhu leta! 3 boho izdanja Mione Marković koja će pomutiti um zaljubljenicama u modu

Ako postoji letnja odeća koja nikada neće izaći iz mode, to je ona koju je u poslednje vreme nosila popularna srpska glumica

foto: Instagram

Glumica Miona Marković proteklih godina učestvovala je u nekim od najuspešnijih domaćih TV projekata, poput serija "Močvara", "Žigosani u reketu", "Azbuka našeg života" i drugim, a trenutno iščekujemo njen novi film "Vera", koji govori o životu špijunke Vere Pešić, poznatije kao srpska Mata Hari.


Miona je u proteklom periodu vredno radila, pa je rešila da se opusti i s dečkom i rediteljem Davidom Alićem uživa u čarima leta. Par je u više navrata delio fotografije koje svedoče o njihovim zajedničkim putovanjima i letovanju, a ovih dana boravili su Pompeji.

 

Glumica je tokom njihovih avantura kroz Italiju podelila više fotografija i snimaka, a nama je, pored njihove ljubavi i Mionine prirodne lepote, budući da pozira bez trunke šminke, za oko zapao i njen nezaboravni letnji stil!


Jedna od najpopularnijih glumica njene generacije preferira lepršave komade u boho stilu i najčešće nosi udobne i lagane haljine, a jedna od njenih efektnijih ove sezone kombinacija je nesvakidašnji komplet.

 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram


Miona je, naime, ponela dvodelni set napravljen od tankog materijala, sastavljen od kratkog topa s dubokim V-izrezom i dugačkih i zvonastih rukava, kao i širokih pantalona. Ovaj atraktivni komplet krasi raznobojni print s motivima cveća i sunca, dominiraju narandžasta i ciklama boja – savršeno za leto!


Glumica nam je, uz to, pokazala i vrlo interesantnu haljinu s bretelama, koja je sečena ispod grudi, odakle se lepršavo širi.

 

 

Reč je o još jednom boho komadu, ovog puta ukrašenom tzv. paisley dezenom, ornamentalnim dizajnom poreklom iz istočnjačke tradicije.

 

Ipak, i njene svedenije odevne varijante odišu istom atmosferom kao šarena odeća, a takva je predivna maksi-haljina koju je Miona nosila tokom boravka u Napulju.

 

 

U pitanju je još jedan lagani komad, ovog puta u efektnoj zagasitocrvenoj nijansi, koji može da se nosi uz bilo koju letnju obuću i idealan je za šetnju na visokim temperaturama.