(FOTO)

Gola Hajdi Klum ima poruku za vas! Slavna Nemica pozirala KAO OD MAJKE ROĐENA, ali ne bez povoda

Hajdi Klum ume s vremena na vreme da iznenadi, ali i šokira javnost svojim objavama na Instagramu.

foto: Profimedia

Slavna Hajdi Klum uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim Tomom Kaulicom, a manekenka redovno intrigira javnost i svoje fanove. Naime, jedna od njenih objava koja je šokirala bila je kad je Hajdi pozirala u toplesu, a nakon toga je fotografisala i svog supruga - potpuno nagog.

 

Ovog puta, otišla je korak dalje i nastavila da iznenađuje. Dok je na prethodnoj objavi kad je bila u toplesu grudi prekrila kosom, ovog puta nije imala ništa osim kreme za sunčanje.

- Još jedna vrela. Ne zaboravite nanositi svoj SPF - napisala je Hajdi ispod fotografije, aludirajući na to da je krema sa zaštitinim faktorom neophodna zaštita od sunca.

 

Inače, manekenka je tako pozirala za naslovnicu časopisa Allure.

Hajdi Klum je jedan od najtraženijih modela devedesetih, a zahvaljujući dobrom izgledu i sad je jako poznata i jedna od omiljenih zvezda. Njena ćerka Leni je krenula stopama slavne majke, a neretko se može videti i da njih dve nose istu garderobu.

 

Podsetimo, Klumova je u braku je od 2019. godine sa mladim Kaulicom, a prvi put u javnosti su viđeni godinu dana ranije kada su se ljubili na snimanju jedne emisije. Razlika u godinama im očigledno ne smeta, a Hajdi ne krije koliko se vole i stalno ističe da su među njima emocije iste kao prvog dana.