zvali su je srpska monika beluči

Zbog ove haljine svi na aerodromu su gledali SAMO U NJU: Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom je glavna tema ovih dana

Dragan Bjelogrlić je fotografisan na beogradskom aerodromu sa suprugom Majom koja se inače retko pojavljuje u javnosti.

foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumac Dragan Bjelogrlić već 26 godina uživa u skladnom braku sa Majom, a ovaj par ima dvoje dece, ćerku Miu i sina Alekseja.

 

Slavni glumac retko kad priča o svojoj porodici, a u jednom davnom intervjuu je otkrio detalje svog poznanstva i veze sa Majom, kao i kad ju je odveo kod roditelja na upoznavanje. 

Posle uzbudljivog beogradskog noćnog provoda, u praskozorje, glumac je odvezao Maju do Barande. Stali su ispod drveta i on je, pokazujući joj kuću i veliko dvorište, rekao: “Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovde će rasti tvoja deca.”

 

Maja je bila uspešna manekenka, ali se nakon udaje posvetila porodici i napustila karijeru. Sada se retko pojavljuje, pa je svaka njena fotografija odličan povod za komentarisanje koliko dobro izgleda i kakav istančan ukus ima.

 

Nekadašnja manekenka je ponela zelenu haljinu neobičnog kroja i ravne sandale, a ovakva boja i dezen su jedinstveni, pa je skoro nemoguće da pronađete nešto slično.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati par je ukrao sve poglede na aerodromu Nikola Tesla, a Majina lepota i izgled su bili tema regionalnih medija. Inače, ona je živela i radila u Beču i Parizu, krasila naslovne strane modnih časopisa poput Ela i Mari Kler.