to nije prvi put

"Upravo je preminuo sa 28 godina": Kanje Vest na bizaran i zastrašujući način PROSLAVIO raskid Kim Kardašijan

Vest da je Kim Kardašijan raskinula vezu s Pitom Dejvidsonom izgleda da je najviše obradovala njenog bivšeg, Kanjea Vesta.

foto: Profimedia

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson raskinuli su devetomesečnu romansu, a izvro blizak paru naveo je da je udaljenost bila glavni razlog koji je doveo do raskida. Oni su se dogovorili da, nakon svega, ostanu dobri prijatelji.

 

Vest o raskidu kao da je jedva dočekao reper Kanje Vest. On je odmah iskoristio priliku da se pomalo neukusno našali na svom Instagram profilu. Naime, Vest je objavio fotografiju u kojoj žali i oplakuje Pita Dejvidsona, tj. aludira na njegovu sahranu. Sve druge objave, a kasnije i ovu, reper je obrisao sa svog naloga.

- Skit Dejvidson je upravo umro u 28. godini - pisalo je na crno-beloj naslovnici koju je Kanje objavio, a inače Kanje Pita naziva Skit.

Ovo nije prvi put da Kanje Vest priređuje strašne stvari svojoj bivšoj supruzi. On je nju javno molio da se pomire, pretio svim njenim momcima, kupio kuću preko puta Kim, a onda je otišao i korak dalje.

 

FOTO: Instagram, kanyewest
FOTO: Instagram, kanyewest
FOTO: Instagram, kanyewest

 

Kada je objavio spot za svoju novu pesmu Eazy, a u njoj Kanje repuje deseći na drvenom kovčegu, nakon čega se vide figure od gline koje podsećaju na Dejvidsona i njega. Figura u obliku Kanjea kidnapuje onu koja predstavlja Pita, a potom je vezuje i kvadom odvozi u napušteno područje, gde ga zakopava u zemlju do vrata i oko glave mu stavlja seme ruže. One vremenom porastu i procvetaju, a Pit posmatra kako ih Kanje bere i odnosi. Kako tvrde američki mediji, to je jasna referenca na bukete ruža koje je reper poslao Kim Kardašijan na Dan zaljubljenih.