beskrajna ljubav

Kako su se upoznali Nina Seničar i Džej Elis? Godinama žive kao u bajci, a sve je počelo tako jednostavno...

Jedna od najlepših Srpkinja proteklih dana je osvanula na stranicama čuvenog "Voga", budući da se udala za jednog od trenutno najpopularnijih američkih glumaca. Ko je Džej Elis, muž Nine Seničar, i kako se ovaj par upoznao?

foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Domaći mediji javili su nedavno da je srpska manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar (36) rekla "da" američkom glumcu Džeju Elisu (40).

 

Ubrzo je stigla i potvrda — kako od samog para, koji je na Instagramu podelio istu prelepu zajedničku fotografiju s venčanja, tako i sa stranica "modne biblije", slavnog magazina "Vog", koji je detaljno pisao o venčanju prelepe Srpkinje i američke glumačke zvezde.

 


Par se na večnu ljubav zakleo u Toskani, na veličanstvenom imanju Villa Mangiacane, koje okružuju vinogradi i maslinjaci u gradiću San Kašano. Kako su istakli, godinama su planirali da svadbu organizuju baš u Italiji, gde je Nina svojevremeno studirala i radila.


Uvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tamo prvi put otišli na zajedničko putovanje — objasnila je Nina za "Vog".


Par je upriličio veliko slavlje za 190 zvanica, a među najveselijima su bili oni sami i njihova ćerka Nora, koja je došla na svet krajem 2019. godine. Pevalo se, igralo, ljubilo i slavilo, a Nina je za "Vog" otkrila da je važno mesto na proslavi imala srpska rakija.

 

Na samom početku večere zamolila sam sve goste da popiju po čašicu rakije. To je poznato srpsko piće koje je u našoj tradiciji već stotinama godina — rekla je ona.


Ali ko je glumac kome je jedna od najlepših Srpkinja rekla "da" u specijalno po njenim željama rađenoj venčanici brenda Dolce & Gabbana, pitaju se mnogi.

 


Glumac Džej Elis rođen je u Južnoj Karolini 27. decembra 1981. godine, u porodici u kojoj nije bilo mnogo umetničkih duša — njegov otac je radio u Američkom ratnom vazduhoplovstvu, dok mu je majka finansijski direktor. Džej je jedinac, a kao dete maštao je o sportskoj karijeri i vredno trenirao košarku.

 

 

Ipak, pokazalo se da nije talentovan samo za ovaj sport, budući da je vrlo mlad radio kao PR košarkaškog kluba Portland trejlblejzers iz Oregona, nakon čega je bio uspešan i u svetu modelinga, a snimio je kampanje za neke od najpoznatijih svetskih proizvođača sportske opreme.

 

Međutim, 2014. godine se preselio u Los Anđeles kako bi se fokusirao na svoju glumačku karijeru. U svetu glume bio je još od 2005. godine, a iza sebe je već imao pojavljivanja u serijama Invasion, Related, Grey's Anatomy, NCIS i How I Met Your Mother.

 


Prvu veću ulogu dobio je 2013. godine, u seriji The Game, a od 2015. godine je postao deo glumačke ekipe serije Insecure, za koju je pobrao mnoga priznanja. Upravo je ova uloga veliki preokret u karijeri novog srpskog zeta, koji je potom dobio najveću ponudu do sad — on je jedna od najvećih zvezda nastavka filma Top Gun!

 


Naime, Džej Elis u ostvarenju Top Gun: Maverick igra rame uz rame s Tomom Kruzom, i to lik poručnika Rubena Fiča. U pitanju je jedan od najduže iščekivanih filmova u Holivudu i jedan od najvećih hitova ove godine.

 


Mnogi su se pitali kako su se spojili zgodni mladić iz Južne Karoline i nasmejana Novosađanka, a oni su jednom prikom otkrili kako je došlo do njihovog prvog susreta. Sve se dogodilo 2015. godine, malo nakon što se Džej preselio u Los Anđeles, a par se sreo u jednom tamošnjem baru.

 

U sve je umešao prste njihov zajednički prijatelj Toni Mansila, kreativni direktor marketinške agencije Savanty, koji je upoznao Ninu i Džeja.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia


Vrlo brzo su se javile simpatije i par je otpočeo vezu, a bili su nerazdvojni i jedno drugo pratili i podržavali u svim situacijama. Njihova ljubav bila je čvrsta i stabilna i dok je Nina zbog angažmana u emisiji "Ja volim Srbiju" češće morala da boravi na evropskoj strani Atlantskog okeana, a ostali su zaljubljeni do ušiju i usled mnogih drugih obaveza koje su imali.

 


Zato niko nije bio iznenađen kada je Džej Elis zaprosio našu lepoticu na Baliju 2019. Iste godine, par je dobio ćerkicu Noru Grejs Elis, za koju Nina ne krije da je njen najveći ponos, a zbog pandemije su više puta morali da pomeraju planove za venčanje.


Kao i svi ostali na svetu, nismo znali koliko će se raširiti i trajati, pa smo sve morali da otkažemo — kaže Džej.

 


Na kraju su uspeli da kažu "da" iz trećeg pokušaja, pa je i na pozivnicama za njihovo venčanje pisalo "treća sreća".

 


Da sve bude još lepše, njihov prijatelj Toni Mansila, koji ih je i poznao te 2015. godine, podneo je zahtev da može da venčava parove i upravo je on vodio romantičnu toskansku ceremoniju na kojoj su se Nina i Džej jedno drugom obećali zauvek.