tugovao je danima

Zaprosio ju je, ali je rekla "NE": Pre Suzane Saša Popović je svim srcem voleo ovu poznatu pevačicu (FOTO)

Jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike, Zlata Petrović, danas proslavlja svoji 60. rođendan

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović već godinama je u braku sa pevačicom Suzanom Jovanović

 

Iako su njih dvoje danas jedan od najskladnijih parova na estradi, u mladosti Saša Popović je žudeo za jednom drugom devojkom, s kojom je želeo čak i brak. 

 

 

Ono što retko ko zna jeste i to da je Saša pre braka sa Suzanom bio zaljubljen u jedno od naših najpopularnijih pevačica narodne muzike Zlatu Petrović.

 

Jednom prilikom kada je govorila za domaće medije, Zlata je ispričala da je 1989. godine Popović spremio dijamantski prsten i pitao je da se uda za njega. 

 

 

Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vreme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dve godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića - ispričala je pevačica.

 

Zlata Petrovićfoto: Damir Dervišagić

 

Kako je pevačica tada rekla, Saša je neko vreme tugovao, ali je ubrzo krenuo dalje. Bio je veoma duhovit, lep i uspešan, sve devojke su ludele za njim, a i on nije mogao da im odoli.

 

Tek kad je sreo Suzanu Saša je odlučio da se skrasti i od tada njihov brak je jedan od onih koji bi svaka žena poželela za sebe.