(FOTO)

Detalj s romantične večere KRIJE TAJNU: Treća sestra Rodić ipak u vezi sa sinom pevačice?

1

Mada već dugo tvrde da su samo prijatelji, mnogi misle da je novi dečko Nataše Rodić upravo sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mesecima se šuška da je i Nataša Rodić, kao i njene sestre Bogdana i Bojana, uplovila u vezu sa sinom pevačice! Nakon što se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a Bojana se skrasila kraj Mirka Šijana, dugo se pričalo da je Natašu osvojio Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje.

 

 

 

Mada su oni dugo govorili da su samo prijatelji, poslednja objava Nataše Rodić na Instagramu mogla bi biti dokaz da su oni, ipak, nešto više od toga.

 

Nataša je otkrila putem društvenih mreža da je u emotivnoj vezi, pa uslikala kako izgleda romantični sastanak sa momkom, i sve to ispratila emotikonima koji izražavaju ljubav. Međutim, detalj u vidu sata koji momak, kome se ne može videti lice, nosi pokazao je da je možda reč o Jovanu Pejiću.

 

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen

 

On ima isti takav sat, a ako se ispostavi da su njih dvoje par, Nataša će biti treća sestra koja se zaljubila u sina poznatih roditelja!

 

 

makonda-tracker