srećni

Posle nekoliko izlazaka uplovili u vezu na daljinu: Otkriveni detalji veze Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja

Ćerka Svetlane Ražnatović i popularna pevačica odnedavno je u ljubavi sa srpskim fudbalskim reprezentativcem

foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Anastasija Ražnatović već neko vreme je u vezi s fudbalerom reprezentacije i Sevilje Nemanjom Gudeljom, tvrde domaći mediji.


Kako piše Blic, ova ljubav traje kratko, pa Anastasija sportistu još nije upoznala sa svojom porodicom, mada su njegovi najbliži imali priliku da se upoznaju s njom.


Ceca do sad nije imala prilike da upozna Gudelju. Nemanja je bio dva puta u Srbiji zbog Anastasije u prethodnih nekoliko nedelja, ali njenu majku nije upoznao. Kako su razdvojeni zbog njegovog angažmana u Sevilji, žele da svaki sat zajedničkog vremena iskoriste da budu sami — rekao je neimenovani izvor za Blic.

 


On je dodao da, iako su kratko zajedno, već kuju planove za budućnost, a Anastasija ima odličan odnos s Nemanjinom sestrom.


Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je i zajedničko putovanje, a ona se sa njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje — rekao je izvor.

 

foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Kako pomenuti list dodaje, Anastasija je pre nekoliko dana otputovala kod svog dragog. Ljubavna priča ovog mladog para započela je preko prijatelja, a posle nekoliko zajedničkih izlazaka oni su otpočeli ljubavnu vezu.

 

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Glossy.rs
FOTO: G. G./ATAImages
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages


Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem — istakla je Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio:

 

Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu — istakla je Anastasija tad za Story.