njen stil

Ni odeća, ni obuća — ništa nije bilo u skladu sa prilikom! (Ne baš) poslovno izdanje Dženifer Lopez nije svima po ukusu

Mada obično bira formalniju garderobu za poslovne prilike, Dženifer Lopez odlučila je da se ovog puta na jednom sastanku pojavi u vrrrlo ležernom izdanju...

foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID/Backrgrid USA/Profimedia

Glumačka i pevačka diva Dženifer Lopez započinje zajednički život sa svojim partnerom Benom Aflekom u veličanstvenoj vili na Bel Eru, a u međuvremenu — ne staje kada su u pitanju poslovne obaveze!

 

Džej Lo uslikana je nakon poslovnog sastanka u Los Anđelesu — ali nije delovalo da se vraća sa jednog takvog događaja.

 

U Los Anđelesu je bilo toplo, ali Džej Lo na licu nije imala osmeh. Ona je uslikana sa kafom i fasciklama u rukama, a čini se da obavljanje poslovnih obaveza uopšte nije bilo u vrhu njene liste želja tog dana.

 

Mada obično za ovakve prilike Dženifer bira nešto formalnije odevne kombinacije, ovog puta rešila je da bude skroz atraktivna i da ne mari isuviše za dres-kod.

 

Za obavljanje svojih poslovnih obaveza birala je oversized košulja-haljinu midi-dužine u jarkonarandžastoj nijansi, koja se raskopčava u donjem delu, sve do bedara, pa je Džej Lo otkrila svoje noge — kao da je nosila mini-suknju!

 

FOTO: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID/Backrgrid USA/Profimedia
FOTO: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia/Mega/The Mega Agency
FOTO: JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ona je haljinu nosila sa podvrnutim rukavima, a stajling je podigla na viši nivo braon kaišem sa prepoznatljivim logoom modne kuće Valentino, dok je na nogama nosila obične zlatne japanke.

 

Pletena kožna torba u bež i braon nijansama, nemarno svezana punđa, kao i sunčane naočare učinile su da ovaj stajling izgleda sasvim ležerno, što bi za nekog drugog bilo pomalo neprihvatljivo za poslovni sastanak, ali ne i za superzvezde kao što je Džej Lo...