wow!

Kendal su kritikovali, a njoj se DIVE: Olivija Kulpo u NAJOZLOGLAŠENIJOJ HALJINI ove godine pomera granice seksepila

Nekadašnja Mis univerzuma proteklih godina postala je jedna od najuticajnijih žena u svetu mode, a sada je pokazala da definitivno ona može da obuče baš sve što poželi!

foto: Instagram

Pre nekoliko meseci, na venčanju svoje drugarice Kendal Džener je nosila haljinu koja je, još dok je svadba trajala, preplavila društvene mreže.

 

Manekenka je za ovaj važan trenutak u životu svoje prijateljice odabrala vrlo smelu toaletu, a mnogi su je optuživali da joj je namera bila da skrene pažnju s mlade na sebe.

 

foto: Instagram

Ona se kasnije pravdala da je pitala drugaricu sme li da obuče toliko upečatljivu haljinu, ali malo ko joj je oprostio ovaj "modni greh".

 


Toaleta iz iste linije oduševila je influenserku i bivšu Mis univerzuma Oliviju Kulpo, koja se u njoj pojavila na žurki organizovanoj tokom Nedelje mode u Parizu.

 

 

U pitanju je zabava u organizaciji brenda Mônot, koji potpisuje dizajn pomenute haljine. za razliku od Kendal, koja je nosila model s više tračica, Olivija je odabrala haljinu sa samo dva reda traka, a naglašeni su i njeni besprekosno izvajani trbušnjaci, uzak struk, noge i ruke.


S obzirom na to koliko je haljina efektna, Olivija ju je kombinovala samo s jednostavnim crnim sandalama s kaišićima i nije imala previše detalja.