lepe vesti za srpskog predstavnika

Sve je počelo od "MOLITVE": Stručnjak za Evroviziju ekskluzivno za Glossy otkrio detalje koje do sad niste znali (VIDEO)

Sinan sa platforma Wiwibloggs komentarisao je šta očekuje od Srbije na ovogodišnjem takmičenju Pesma za Evroviziju 22 i onda kazao kakav uspeh može da čeka našeg predstavnika u Torinu. 

foto: Niels Wenstedt / POOL

Jedan od najpoznatijih jutjubera sa platforme Wiwibloggs Sinan, gostovao je u redakciji Glossy magazina i za nas ekskluzivno otkrio kakva su njegova predviđanja za ovogodišnju Evroviziju ko se njemu dopada, ali je kratko i konstatovao da će sprski predstavnik ući u finale ovog prestižnog takmičenja. 

 

On već dugo godina prati Evroviziju, ispričao je kako je zapravo sve počelo od pobede Marije Šerifović 2007. godine: 

 

 

Počeo sam da gledam Evroviziju 2007. godine kada je Srbija pobedila sa pesmom "Molitva". Odmah sam se zaljubio u sve te kulture, muzičke stilove koji se preklapaju na jednoj sceni. Čak iako se neke države "ne vole" to na kraju dana nije bitno jer nas muzika sve spaja. To je najpozitivnija stvar koja mi se sviđa na ovom takmičenju, kao i kostimi i koncepti nastupa i naravno različiti jezici. 

 

On se osvrnuo i na svoju listu favorita koji će nastupiti na festivalu Pesma za Evroviziju 22 i predvideo da će se Srbija sigurno naći u top 10 u Torinu. 

 

 

— Definitivno, to čak nije ni upitno. Sve tri pesme su napravljene za finale na Evroviziji, a da li će biti u top 5 ili prvi jako je rano da dajemo prognoze, jer se desi da se nastupi jako promene na Evroviziji u odnosu na nacionalna nadmetanja, ali mogu da kažem da je top 10 sigurno dostižan za 3 pesme koje su meni favoriti - Sara Jo, Angellina i Zorja. 

 

Ono što je veoma interesantno jeste to da Sinan obožava Srbiju, a posebnu grupu Hurricane, pa je kratko opisao zašto ih toliko voli. 

 

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

— Kada sam ih upoznao još više sam se zaljubio u njih zbog njhove energije, njihove topline i to koliko su dobre. Kada nemate energije, savetujem vam da odete da upoznate Hurricane, zbog njih će vam energija porasti, imaćete inspiracije i pobedićete u životu. — kazao je Sinan za Glossy.

 

Ceo intervju pogledajte na našem Youtube kanalu: