prezadovoljna je rezultatima

Njen recept zvuči TAKO JEDNOSTAVNO! Bojana Stamenov otkrila kako je izgubila skoro 50 KILOGRAMA

Jedna od naših najtalentovanijih pevačica Bojana Stamenov danas je neprepoznatljiva kada se njen izgled uporedi s fotografijama s početka karijere. Za kratko vreme, ona je izgubila više desetina kilograma, a naglašava da nije radila "ništa veštački".

foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Bojana Stamenov predstavila se publici u takmičenju "Ja imam talenat" pre nekoliko godina kada je bila korpulentnija, pa mnogi kažu da je jedva prepoznaju na najnovijim fotografijama. Bivša predstavnica naše zemlje na Evroviziji u međuvremenu je, naročito tokom proteklih godinu i po dana, rešila da se posveti svom zdravlju, pa se rešila viška kilograma, a danas navodno ima skoro 50 kilograma manje!

 

Bojana je sinoć u Beogradu prisustvovala jednom humanitarnom koncertu, gde je sav prihod od prodatih karata bio namenjen deci oboleloj od raka. Okupljeni predstavnici medija u razgovoru s pevačicom su posebno bili zainteresovani za to kako je uspela da smrša, a ona je najavila da će uskoro podeliti detalje.

 

 

Kako je sada pomenula, nema neke preterane misterije: morala da bude disciplinovana i odriče se pri odabiru namirnica. Na prvi pogled, deluje krajnje jednostavno, iako je iza Bojane sigurno mnogo truda, koji zaslužuje svaku pohvalu.


Moraćete da ostanete u medijskom fokusu mojih društvenih mreža, pa ćete vrlo uskoro saznati. Nisam ništa veštački radila, moralo je mnogo da se radi i da se pazi šta se jede — rekla je Bojana za Srbijadanas.


Na pitanje šta misli o sve popularnijim operacijama smanjenja želuca, istakla je:


Nemam komentar na to.

 

Devojka nestvarnog glasa ne krije svoje zadovoljstvo zbog rezultata vrednog rada na svom zdravlju i izgledu.

 

FOTO: ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: ATA Images
FOTO: ATA Images


Ja sam presrećna i prezadovoljna i mnogo lakša nego što sam bila. Pratite me i reći ću vam sve — najavila je Bojana.


Ona je i pre nekoliko meseci, nakon što se pojavila na beogradskoj premijeri filma "Nema vremena za umiranje" i ostavila utisak svojim fenomenalnim izgledom, pomenula svoj proces mršavljenja u obraćanju fanovima na Instagramu.


Pošto je jedan sveopšti hajp i danas i juče oko toga kako sam smršala… hvala svima na komplimenata, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim. Evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Rešila sam da se posvetim sebi. Vodim računa šta klopam ― iskrena je bila ona.


Pevačica je naglasila da se nije podvrgla operaciji želuca i da se ništa nije dogodilo preko noći.

 

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Marina Lopičić
FOTO: Damir Dervišagić


Nije se desio nikakav specijalni čarobni štapić ni hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu ishrane. Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam rešila da smršam. Super mi je ― rekla je i odlučila da motiviše sve koji trenutno rade na nečemu što im je važno: ― Verujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savetujem im da budu dosledni.