šta kažu zvezde?

Važi za SVAKI znak: 3 stvari koje (ne) smete da radite tokom vladavine Riba da biste bili SREĆNI

Jeste li spremni za emocionalnost kakva se retko sreće? Sezona Riba u 2022. godini ima i trunku magije Neptuna, udubljavanje u podsvesno i suočavanje s onim stranama ličnosti koje obično pretvaramo da nemamo...

foto: Shutterstock

U nedeljama, kada vladaju Ribe, pred nama ćete maštati, raditi na ostvarenju velikih ciljeva, možda se malčice udaljiti u ljubavi i više baviti sobom...

Šta raditi?

 

  • Sanjajte velike snove! Ribe su poznate po tome što su im glave uvek u oblacima, pa je ovo sezona u kojoj treba "prepisivati" od njih.

 

Ignorišite sumnjičavost, verujte da možete baš sve što poželite i fokusirajte se na svoje ciljeve, makar bili i vrlo ambiciozni! Kako možete da dobijete ono što0 želite ako niste ni pokušali?

 

  • Radite na sebi. Budući da Ribama vlada dvanaesta kuća, kuća podsvesti, ovo je pravi trenutak da konačno počnete da radite na sebi iznutra.

 

Razmislite o tome šta j to što vam stvarno treba, vodite dnevnik, meditirajte, provodite vreme u prirodi... Što više tišine i osluškivanja sopstvenih potreba!

 

  • Budite kreativni. Sada je momenat da se okrenete umetniku u sebi!

 

To posebno važi za period početkom marta, kada će nastupiti mlad mesec, a ne samo što će vam značiti uživanje u aktivnostima kojima ste se ranije bavili, nego će vam posebno prijati nešto o čemu se ranije niste okušali.

 

Uvek ste se interesovali za heklanje, vajanje, slikanje, pisanje poezije... Pokušajte!

 

foto: Helena Green/Shutterstock

Šta ne raditi?

 

  • Ne dozvolite da odnosi zahladne! Venera, planeta ljubavi, i Mars, koji upravlja agresijom, ulaze su u naizgled emocionalno rezervisanu Vodoliju.

 

To, drugim rečima, znači da ćete možda dobiti želju da se malo izolujete od drugih i budete hladniji u ljubavi, što nikako ne smete da dopustite.

 

  • Ne preterujte s fantaziranjem.

 

Da, rekli smo već da treba da sanjamo velike snove tokom sezone Riba, ali imajte u vidu da Neptun, koji vlada Riama, predstavlja kako snove tako i zablude, deluzije, pa je lako ostati zarobljen u fantazijama. Usudite se da sanjate, planirajte krupne stvari, ali ostanite realni.

 

  • Ne zaboravite ljubav. Budući da će Merkur, planeta komunikacije i uma preći u Ribe 9. marta, obavezno se posvetite svojoj romantičnoj strani.

 

Pružajte svom partnerku ili partnerki sitna iznenađenja, simpatične poklone, provodite vreme zajedno... Ukoliko ste slobodni, usudite se da priđete osobi koja vam se dopada, pokažite otvoreno svoje namere i želje, budite smeli i romantični.