astro prognoze

Vreme je za NOVO poglavlje u životu: Počela je VLADAVINA RIBA — i evo šta donosi svakom znaku Zodijaka (od 19. februara)

0

Vladavina Riba počinje 19. feburara, a ovaj period donosi posebnu kosmičku ravnotežu, kao i vreme za nova životna poglavlja.

foto: Ironika/Shutterstock
foto: Ironika/Shutterstock

Kako Ribe predstavljaju dve ribe koje plivaju suprotno, tako i nas naše odluke vode na suprotne i različite puteve, ali na kraju se stiže onde gde nam je suđeno. 

 

Kada Sunce prelazi u znak Riba, ono stiže do svog krajnjeg cilja i to je vreme posebne mudrosti. Kada Sunce pređe u znak Ovna, onda ulazimo u novu godinu u astrološkom smislu.

 

Horoskop za vladavinu Riba
 

OVAN 

 

Dok je Sunce u Ribama, imate priliku da se sasvim oslobodite stega prošlosti i svega starog što vas vuče unazad. Pripremate se za sezonu Ovna, svoj znak, koji će iz vas "izvući" sve liderske sposobnosti i navesti vas da dođete do svog cilja. Nađite vremena za sebe i razjašnjenje šta je ono što želite i što vam je potrebno.

 

BIK

 

Uticaj Riba na vas je takav da postajete sve empatičniji, ali vodite beskrajno računa i da vaše potrebe budu zadovoljene. Imate podršku koja vam je potrebna, a ovo je pravo vreme i da vi pružite svoju pomoć onima kojima ste vi potrebni. Ne morate sve da radite sami po svaku cenu.

 

BLIZANCI

 

Dok je Sunce u Ribama, pomalo ste zbunjeni i mnoge stvari su vam nejasne. Oslobodite se nepotrebnih misli, možete meditirati ili voditi dnevnik. Nemojte verovati svakome, niti upijati tuđe stavove kao svoje. 

 

RAK

 

Vi se osećate tako prirodno dok je Sunce u Ribama. Širite um, učite nove stvari, otvoreni ste za novo iskustva... Pravo je vreme da otputujete negde ili naučite neku novu veštinu. Usmerite misli na ono što vas ispunjava.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker