praktično i seksi

I uz farmerke i uz haljinice: Severina ima SAVRŠENE čizmice za februar, mart, april, maj...

Ako volite klasični stil, ali predstavljen na nešto neuobičajen način, ovakva obuća garantovano će vam se dopasti. Svaku kombinaciju čini zanimljivijom, vedrijom i zabavnijom, a tako je šik!

foto: Instagram

Hrvatska pevačica Severina Vučković etablirala se kao jedna od najbolje odevenih žena na našim prostorima, a svaka njena modna kombinacija izgleda kao da je pop zvezda na njoj sarađivala sa stilistima — čak i one najležernije.


Ipak, sve je to "samo" Seve i njen autentični modni izraz, a ona nam iz dana u dan pokazuje da čak i klasični komadi i odevne varijante mogu da se izdvoje i skrenu pažnju. Upravo je takav ležerni aufit koji je odabrala za druženje sa svojim saradnicima, a koji je pokazala na društvenoj mreži Instagram.

 


Severina je, naime, pozirala zagrljena s Filipom Miletićem, njenim dugogodišnjim producentom za kog se spekulisalo i da je njen novi dečko, i kompozitorom Goranom Bregovićem, a tu je i pevačicin menadžer Tomica Petrović. Ona je u opisu na francuskom napisala "Tri musketara", zaintrigiravši pratioce, koji veruju da Seve sprema nešto novo svojoj vernoj publici.

 


Za tu priliku odabrala je jednostavnu belu majicu modne kuće Dolce & Gabanna koju krasi natpis 90's supermodel, jedan od omiljenih mini-trendova u poslednje vreme, i farmerke od svetlog džinsa koje imaju nešto šire nogavice.

 

 

Severina je uz to ponela kratke čizme — beli model do članaka napravljen od lakocvane kože. Reč je o čizmicama špic-vrha s igličastim i vrlo visokim potpeticama, koje se zatvaraju uz pomoć rajsferšlusa i daju kombinaciji pomalo retro i vrlo šik crtu, pre svega zahvaljujući boji.

 

foto: Instagram

Već nekoliko godina, bele čizme doživljavaju veliki comeback, bez obzira na oblik, dužinu i petu, a njih je predstavio veći broj popularnih brendova i influenserke jednostavno ne mogu da im odole. Najpopularniji su kraći modeli koji oživljavaju duh šezdesetih godina prošlog veka, a vrlo lako su se ušunjale u srca zaljubljenica u modu zahvaljujući tome koliko se lako kombinuju — najbolje izgledaju s mini-suknjom i haljiniama, ali ostavićete sjajan utisak i ako ih ponesete s farmerkama ili bilo kojim drugim pantalonama. Obično se nose u prelaznim periodima, idealno pred proleće i tokom njega, kao i u jesenjoj sezoni.