ležeran stil

Kombinuje se na BEZBROJ načina i uvek izgleda ŠIK: Košulja Tamare Dragičević koju neizostavno moramo imati u ormaru

Nekada glavni utisak leži u jednostavnosti, a to dobro zna i Tamara Dragičević, koja za razgovor s medijima nije htela da pokaže ništa urbanije od neprevaziđenog i tako običnog modnog komada

foto: Milan Maričić/ATAImages

Košulja je modni klasik kao retko koji — podjednako zastupljen i u muškom i u ženskom ormaru, a moguće je kombinovati ga na mnogo različitih načina.  Zanimljivo je da su poslednjih godina zaljubljenica u modu posebno inspirisane muškim ormarom, posebno kad su u pitanju košulje.

 

Bilo da su u pitanju neprevaziđene bele ili svetloplave, koje su apsolutni modni hit, na trendseterkama ćemo neretko videti oversized modele koji se lako uklapaju sa farmericama, ali i mini-suknjama — kakva god prilika da je u pitanju!

 

Jedna od trenutno najpopularnijih domaćih glumica, Tamara Dragičević, poznata je i kao fashionista, a njene urbane modne kombinacije često su vredne kopiranja. Nakon što se sa suprugom Petrom Benčinom vratila iz Njujorka, došle su na red i pozorišne obavezem pa tako i premijera predstave "Pristanak" Nine Rejn, u režiji Nebojše Bradića, u Ateljeu 212.

 

Nekada glavni utisak leži u jednostavnosti, a to dobro zna i Tamara, koja za razgovor s medijima nije htela da pokaže ništa urbanije od neprevaziđenog i tako običnog modnog komada. Tamara je medijima pozirala u najobičnijoj predimenzioniranoj košulji nude nijanse, u kakvoj smo mogli da je vidimo i na pozorišnoj sceni. Bilo da je u pitanju svetloroze, bež ili prljavobela, ova košulja izgledala bi jednako dobro.

 

Ovakav komad definitivno je potreban svakoj zaljubljenici u modu jer je vanvremenski, uklopićete ga i sa blejzerom, i sa suknjom, ali i sa najležernijim modelom pantalona.

 

FOTO: Milan Maričić/ATAImages
FOTO: Milan Maričić/ATAImages
FOTO: Milan Maričić/ATAImages
FOTO: Milan Maričić/ATAImages
FOTO: Milan Maričić/ATAImages

 

Jednostavno, a šik i upečatljivo!