Ovaj spoj ne viđamo dovoljno često

Mini-suknja i košulja mogu I OVAKO: Anastasija Ražnatović u trendi autfitu prikladnom i za posao i za provod

4


Pevačica je sinoć bila među zvanicama na rođendanskoj proslavi svog prijatelja Stevana Radivojevića, na kojoj je privukla mnogo pažnje interesantnim i jednostavnim modnim odabirom

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Anastasija Ražnatović i poznati frizer Stevan Radivojević su godinama nerazdvojni prijatelji, a pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović uvek je među najzapaženijima na njegovim velikim rođendanskim slavljima. Tako je bilo i juče, kada je Anastasija privukla pažnju interesantnim odevnim stilom.

 

Ona je, naime, odlučila da ponese krajnje jednostavnu odevnu kombinaciju ― mini-suknju i košulju, ali ovaj spoj je sve samo ne dosadan! Pevačica se opredelila za vrlo kratak model kožne suknje, koje i ove jeseni doživaljavaju veliki povratak u trendove, i to veoma efektne burgundi nijanse. Umesto igre na sigurno u vidu belog ili crnog gornjeg dela odeće, Anastasija je ponela svetoplavu košulju klasičnog dizajna i time stvorila vrlo efektan i zabavan kontrast.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ona se opredelila još i za vrlo kratke čizme s visokim štiklama i clutch tašnicu u boji približnoj nijansi suknje, a sličan je i ruž, koji dominira večernjim makeup izdanjem. Anastasija je ponovo posebnu pažnju obratila na nakit, a najupečatljiviji komad je bez sumnje narukvica modne kuće Chanel, čije torbice njena majka i ona često i rado nose.

 

 

makonda-tracker