uskoro i prinova

Venčanju iz bajke prisustvovali su Bacići i Dragičevići: Glumica podelila divne fotografije sa porodicom

0

Olivera Bacić uskoro će se ostvariti u ulozi majke sa izabranikom Miodragom Dragičevićem.

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Mlada glumica Olivera Bacić nedavno je izgovorila "sudbonosno da" svom kolegi Miodragu Dragičeviću, a mladenci su okupili prijatelje, kolege i porodicu na intimnoj proslavi u restoranu "Dva jelena" gde su se veselili do kasno u noć.

 

Bacićeva je bila veoma energična iako je u osmom mesecu trudnoće, a venčanica prekrivena prefinjenom čipkom oduševila je publiku.

 

Porodicu Dragičević imali smo prilike da vidimo u medijima s obzirom na to da se Tamara i Miša bave javnim poslom, a sada je Olivera podelila fotografije sa svojim roditeljima koji su joj neizmerna podrška.

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Jedna od najvesilijih na proslavi bila je i zaova Tamara koja je veoma bliska glumici, a uskoro će postati i tetka čemu se neizmerno raduje.

 

Par se upoznao na snimanju ostvarenja "Žigosani u reketu" ali tada nisu mogli ni da pretpostave da će se kolegijalni odnos pretvoriti u ljubavnu bajku.

 

Podsetimo, Bacićeva je završila Fakultet umetnosti ― Univerziteta u Prištini, a publika ju je upoznala ulogama u serijama "Komšije", "Priđi bliže", "Žigosani u reketu", "Kalkanski krugovi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Bacić (@oly_faith_)

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker