učimo od najboljih

Trendi, udobne i ― nosiće se zauvek: Tamara Dragičević ima čizme koje idu uz sve i neprevaziđen su modni klasik

0

Srpska glumica pokazala je pratiocima na Instagramu vrlo interesantnu jesenju kombinaciju za nešto topliji jesenji dan, a nama je najviše pažnje privukao njen izboz obuće

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Tamara Dragičević jedna je od najpopularnijih i najangažovanijih glumica svoje generacije, a nakon uspeha koji je doživela s filmom "Toma", ona nastavlja vredno da radi i ispred kamere i u pozorištu Atelje 212, gde je ostvarila veliki broj izuzetnih uloga. Onima koji uvek nasmejanu glumicu prate na Instagramu poznato je da se ona izvanredno pokazala i kao model, kao i da i privatno njena modna izdanja izgledaju kao da u svakom trenutku pozira za stranice modnog časopisa. Takva je i odevna varijanta koju je Tamara pre nekoliko dana pokazala otkrivši fanovima kako uživa u nešto prijatnijem novembarskom danu.

 

Glumica je na terasi pozirala u podvrnutim pantalonama od svetlog džinsa, efektnom lila kropu s detaljima u boji kajsije i žutom kardiganu, a poseban utisak ostavlja njena obuća ― maslinastozelene čizme od prevrnute kože.
Reč je o modelu poznatom pod nazivom čelsi čizme, jednom od proverenih modnih klasika s kojima je nemoguće pogrešiti i koje svakoj kombinaciji daju mešavinu ležernosti i šik stila.

 


Čelsi čizme su jesenja obuća pripijena za stopalo i članak, a veruje se da potiče još iz viktorijanske ere. U svakom slučaju, čelsi čizme su nesumnjivo "Britanke", budući da su najveću slavu stekle tokom pedesetih i šezdesetih u Londonu, kada su se pojavile u izlozima mnogih radnji čuvene ulice King's Road u Čelsiju i kada su ih nosili maltene svi: od članova benda Rolling Stones do slavne lepotice Džin Šrimpton. U decenijama koje su usledile one su dobile mnogo različitih varijanti i viđali smo i u nezamislivim kombinacijama, a kako vreme prolazi njihova slava ne jenjava.

 

Tamara Dragičević odlučila se za model od prevrnute kože, koje se obično vezuju za nešto opuštenije odevne varijante nego klasične kožne čelsi čizme. Ona ih je ponela onako kako se najčešće i nose: u spoju s farmerkama, a odlučila se za široke i podvrnute nogavice, ali s ovim modelom obuće gotovo da ne možete da pogrešite! Izgledaju sjajno sa farmerkama ravnih nogavica, dodatno su naglašene uz skinny pantalone od teksasa, a posebno uz kraće modele koji otkrivaju članke. Dodajte tome upečatljiv džemper i mantil i imate savršen jesenji stil!

 

U nastavku vam predstavljamo još nekoliko ideja za kombinovanje čelsi čizama s farmerkama.

 

 

 

 

makonda-tracker