"O, MOJ BOŽE, VI STE TOLIKO LEPE!"

ZAVRŠILE SU NA URNEBESAN NAČIN! Simpatični intervju naših "Uraganki" zbog kog fanovi Evrovizije plaču od smeha (VIDEO)

Jedna od voditeljki ovogodišnje Evrovizije je jedna od najpoznatijih Evropljanki u ovom trenutku, a ona je u svojoj improvizovanoj emisiji ugostila naše predstavnice i nije mogla da sakrije oduševljenje njima

foto: Youtube Printscreen

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe Hurricane, kakav god plasman da ostvare na ovogodišnjem takmičenju, predstavile su Srbiju na najbolji mogući način!


Iako ćemo ih na sceni videti tek večeras, u drugoj polufinalnoj večeri, "Uraganke" su već oduševile fanove ovog takmičenja — njihovi snimci s proba su među najgledaniji, kao i intervjui koje naše predstavnice daju. Jedan od njih je i razgovor s Niki Tutorijals, čuvenom holandskom make-up umetnicom koja je ove godine u ulozi voditelja Eurosonga, koja je grupu Hurricane ugostila u YouTube emisiji LookLab, čiji je cilj da predstavi učesnike kroz ležerno i neobavezno ćaskanje.

 


Od svih objavljenih intervjua, trenutno je najgledaniji Nikin razgovor s "Uragankama", koji je od juče premašio 228.000 pregleda.
Već na samom početku, ona ih je dočekala rečima:


O, moj Bože, vi ste tako prokleto lepe!

 

foto: Youtube Printscreen

Naše predstavnice nisu skidale osmeh s lica, a sudeći po komentarima posebno su oduševile publiku time koliko su pozitivne, optimistične i prijateljski nastrojene, pa nisu mogle ni da nabroje sve svoje favorite među direktnim konkurentima.


12 poena za sve! — našalila se Sanja.


Ksenija je otkrila da je Sanja napisala tekst pesme Loco Loco za 15 minuta, a Vučićeva je dodala da je tekst napisan na brzinu kako uz muziku ne bi pevale "nanana", ali se svima dopao, pa su rešile da ga zadrže.

 


Devojke su s Niki ćaskale o šminkanju, igranju na visokim štiklama, a ponuđene tradicionalne holandske kolačiće odbile su rečima da im je zabranjeno da se tako hrane — da bi se na samom kraju snimka obilato počastile!

 

U jednom momentu Niki, koja po svemu sudeći ni u jednom intervjuu nije ovoliko uživala i bila opuštena, prokomentarisala je da je ona njihova četvrta članica.

 

"Niki: Koju biste holandsku reč volele da naučite? Ksenija: Ljubav Sanja: Psovke!", "One su najpozitivnije učesnice ove godine", "Kakva energija!", "Moramo da glasamo za ove devojke"  samo su neki od komentara gledalaca.

 

Uživajte!