ne mare za glasine

Goca Tržan i Raša Novaković: Mnogi veruju da je naš brak farsa

0
Nakon što su obeležili godinu dana od venčanja, poznati supružnici, pevačica i bubnjar, suočili su se sa tvrdnjama o preljubi, spekulacijama na temu razvoda i brojnim životnim izazovima. U inat svima, a dosledni sebi, sa osmehom na licu čekaju da se bura stiša i uživaju u uobičajenoj, mada pomalo turbulentnoj, svakodnevici.

 

foto: Andreja Damnjanović

Story: Da li vaš duševni mir narušavaju devojke koje pred kamerama iznose tvrdnje kako ste zajedno?

 

Raša: Moj duševni mir može da naruši samo nešto što je vezano za bliske prijatelje i porodicu, na primer, ako se ne daj bože dogodi nešto što nije dobro i prirodno. Sve što se govori u rijaliti šou-programima ili se odnosi na nečije izjave, mene ne može da pomeri. To je nečiji posao na koji se ne obazirem i sve to izlapi za pet dana.

 

Prošlo je 10 godina od tragedije koja je Balkan zavila u crno: Goca Tržan objavila NIKAD VIĐENU fotografiju pokojnog pevača (FOTO)

 

Story: Poznajete li neke od tih devojaka koje tvrde da ste s njima u vezi?

 

Raša: Ne, ali u današnje vreme lako je montirati šta god poželiš. Bez ubeđivanja ili vređanja nečije inteligencije, to su samo nove fore iz dvadeset prvog veka.

 

Story: Je li ljubomora osećanje koje je karakteristično za vaš odnos?

 

Raša: Nikada nije bila prisutna u našem životu. Moja žena starija je i iskusnija od mene i mi smo se smuvali kada sam imao dvadeset jednu godinu, ali tada sam već raskinuo dugu vezu koja je bila kao brak. Hoću da kažem da sam i tada imao neko ozbiljnije iskustvo. Nisam sklon kombinacijama, davno sam preležao dečje bolesti, koje svaki mlad čovek ima pre nego što pronađe onu pravu.

 

foto: Andreja Damnjanović

Story: Maštate li da uskoro proširite svoju porodicu?

 

Raša: Radujemo se tome i nadamo se da će se i na tom polju nešto dogoditi. Ništa ne silimo, a kako kaže onaj kreator odozgo, tako će i biti. Mi dete već imamo, a ako ih bude još dvoje ili troje ili ako nam neko i donesu, prihvatićemo sve opcije.

 

Story: Kada je reč o poslu, kakvi su vam planovi za naredni period?

 

Goca: Imam ideju za novu pesmu, mada još ne znam kakav ću dogovor napraviti. Takođe, sa bendom Kilotona želim da uradim duet, naravno, samo ako pronađemo dobru numeru. Sa mužem i dalje sarađujem kada je reč o pesmama, bendu, aranžmanima, organizaciji mog posla. Raša mi mnogo pomaže uvek kada je to potrebno. On je u kontaktu sa mnogim muzičarima i bavi se ovim poslom, bubnjar je, ton-majstor... Iako ne svira sa mnom na bini, i dalje smo poslovno upućeni jedno na drugo.

 

Raša: U narednih mesec dana sigurno izlazi jedna pesma i spot čiji je autor Igor Terzija, koji je i naš pevač, a u pripremi su još dve. Svi koji dođu na neku od naših svirki, neće se prevariti. Sledeći vikend bićemo u Subotici, zatim idemo na zimovanje, a kada se vratimo slede Tuzla, Novi Sad, Beograd...

 

makonda-tracker