ne mare za glasine

Goca Tržan i Raša Novaković: Mnogi veruju da je naš brak farsa

0
Nakon što su obeležili godinu dana od venčanja, poznati supružnici, pevačica i bubnjar, suočili su se sa tvrdnjama o preljubi, spekulacijama na temu razvoda i brojnim životnim izazovima. U inat svima, a dosledni sebi, sa osmehom na licu čekaju da se bura stiša i uživaju u uobičajenoj, mada pomalo turbulentnoj, svakodnevici.

 

foto: Andreja Damnjanović

Story: Koliko vam se dopada saradnja sa nekadašnjim učesnikom muzičkog takmičenja Igorom Terzijom? Da li je dostojanstvena zamena za Gocu?

 

Raša: Prezadovoljan sam njim i on je vokal s kojim sam želeo da radim. Čak i kada smo Goca i ja bili u istom sastavu, hteo sam da imam svoj bend u kom ću raditi autorske pesme. Ja sam došao na Gocin teren. Ona je već gotov proizvod, ima ozbiljnu karijeru, a imaće je i dalje, ne može da se pokvari, već samo da se dalje razvija. Kada u takav bend dođe bubnjar koji je igrom slučaja i njen suprug, onda je on u poslovnom smislu tehnološki višak.

 

Zbog OVOGA Goca Tržan nije mogla da sakrije emocije: Ti meni svaki put oduzmeš dah! (FOTO)

 

Story: Goco, jeste li vi zadovoljni momcima iz svog novog benda?

 

- Od trenutka kad smo se nas dvoje dogovorili da on započne svoju priču, našao mi je njegove drugare iz Novog Sada i Rume koji sada čine moj bend. Svi smo manje-više prijatelji, u suštini smo jedna velika familija. Ništa se tu nije promenilo, kvalitet mojih nastupa ostao je isti, jedino Raša i ja nakon svirke ne ležemo zajedno u krevet.

 

Story: Rašo, da li vam nedostaje Goca od kada niste zajedno?

 

- Svakom muzičaru u nekim momentima na bini nedostaje njegova draga osoba, supruga ili životni saputnik, ali to je sastavni deo života. Međutim, to ne sme da utiče na posao, ipak smo mi profesionalci. Nama tako nešto ne sme da prestavlja problem, čak i da smo razdvojeni hiljadama kilometara. Sviramo i pevamo kao da smo zajedno na bini.

 

foto: Andreja Damnjanović

Story: Kako ste proveli praznike?

 

Goca: Radno! Za Novu godinu naša ćerka bila je kod bake i deke, ja u Subotici na spektakularnom nastupu, a moj muž u klubu Viva u Tuzli, u kojem i ja redovno pevam. Nakon toga, prvog januara Raša je radio u Subotici, a Lena i ja smo bile kod kuće. U ovom periodu zaista smo imali dosta angažmana i brojimo dane kada ćemo krenuti na skijanje.

 

Story: Gde ćete otići na odmor?

 

Goca: Sada već tradicionalno idemo u Austriju. To je naše omiljeno mesto, blizu je i ne moramo dugo da vozimo do tamo.

 

Story: Imate li u planu i neku egzotičnu destinaciju?

 

Goca: Tople destinacije nam nisu u planu. Nisam tip koji voli Tajland i slična mesta u ovom periodu. Veliki sam ljubitelj zimskih sportova i skijanja. Još kada smo letos bili na moru u Grčkoj, Raša i ja razgovarali smo o tome gde ćemo na zimovanje. Kum nam se skoro iz Tokija preselio u Singapur pa sada sakupljamo pare da ga na proleće posetimo. Obožavamo Aziju, njihovu kulturu i mislimo da je tamo budućnost.

 

makonda-tracker