Svoje snove pretvorili u stvarnost

Jelena i Branislav Tomašević: Oduvek smo želeli veliku porodicu (FOTO)

0
Nekadašnja manekenka i njen suprug, talentovani pozorišni i filmski glumac, otkrivaju tajnu skladnog odnosa u svom porodičnom carstvu u kom je sve podređeno njihovim sinovima, a posebna pažnja usmerena je na desetomesečnog Stefana koji je već ravnopravan drugar svojoj braći Dušanu i Bogdanu.

 

Story: Jelena, kako je živeti sa četiri muškarca, da li su vaši momci nežni i pažljivi prema vama?

 

foto: Andreja Damnjanović

Mislila sam da ću se osećati neshvaćeno među četiri muškarca, ali naša bliskost daje mi toliko ljubavi da sve drugo baca u senku.

 

Oni prema meni pokazuju veliku naklonost i nežnost, dok ja osećam ogromnu odgovornost kada je reč o mojoj ulozi u njihovim životima. Kad mi treba žensko razumevanje, onda se vidim sa svojim prijateljicama."

Story: Branislave, koliko Jeleni pomažete oko dece i u čemu najviše uživate?

Sve mogu da uradim oko dečaka, a bebu kupam od prvog dana. Rvanje na tepihu i odmeravanje snaga predstavlja dnevni ritual. U svakom trenutku uživam uz decu.

Story: Jelena, kakav je Bane tata?

Najbolji! Vrlo je posvećen i svestan svoje figure oca. Brižan je i sposoban da preuzme sve što je neophodno za svoju porodicu. Na njega uvek možemo da se oslonimo i to je velika stvar."

Story: Bane, zbog čega je Jelena savršena supruga i supermama?

Zbog svega!"

Story: Jeste li oduvek želeli veliku porodicu, hoćete li stati na trećem detetu ili biste u budućnosti voleli da dobijete još jednog člana – možda devojčicu?

Branislav: Nema ništa lepše od velike, srećne porodice."

Story: Čime ste osvojili jedno drugo?

Jelena: Taj plamen buknuo je na prvi pogled i sve vreme tinja. Ako bismo osećanja morali da pretočimo u reči i pokušali da opišemo šta nas je međusobno privuklo, pored neodoljive fizičke privlačnosti, čvrsto su nas vezale i zajedničke životne vrednosti."

makonda-tracker