Svoje snove pretvorili u stvarnost

Jelena i Branislav Tomašević: Oduvek smo želeli veliku porodicu (FOTO)

0
Nekadašnja manekenka i njen suprug, talentovani pozorišni i filmski glumac, otkrivaju tajnu skladnog odnosa u svom porodičnom carstvu u kom je sve podređeno njihovim sinovima, a posebna pažnja usmerena je na desetomesečnog Stefana koji je već ravnopravan drugar svojoj braći Dušanu i Bogdanu.

 

Story: Da li vam Dušan i Bogdan pomažu oko Stefana?

 

foto: Andreja Damnjanović

Jelena: Od prvog dana voljni su da pomažu oko Stefana, naravno, onoliko koliko je to u njihovoj moći: uvek su tu da mu pridrže flašicu, pokriju ga, dodaju pelenu, stave mu dudu, puštaju mu uspavanke, a najviše vole da ga drže u krilu i da se s njim igraju.

Story: Kako sada organizujete svoju svakodnevicu kada imate troje dece, da li je bilo trenutaka kada ste mislili kako ne možete sve da izgurate?

Jelena: Imamo veliku podršku naših roditelja i to nam mnogo znači. Bake nam priskaču u pomoć, a svi se na dnevnom nivou dogovaramo ko šta ima da radi pa jedno drugo pokrivamo. Imamo veliki porodični kalendar obaveza u koji upisujemo sve naše aktivnosti kako bismo međusobno mogli da se uskladimo. Deca takođe učestvuju u planiranju i zajedno se dogovaramo oko svega."

Story: Na koji način vaspitavate sinove, šta smatrate najvećim izazovom roditeljstva?

Branislav: Učimo ih svemu onome što je danas izgubljeno u savremenom društvu: moralnim vrednostima, čistoti i jačini duhovne snage u nama, da sve mogu da postignu i ostvare ako imaju zdrave radne navike i prate svoje snove."

Prinova: Branislav i Jelena uskoro roditelji po teći put

 

Story: Šta starije dečake zanima u ovom uzrastu, čime su okupirani?

Jelena: Sada su u uzrastu kada se stiču radne navike kroz mlađe razrede osnovne škole. Svakim danom izloženi su novim saznanjima, a impresivno je kako deca brzo uče. Od vanškolskih aktivnosti, dečaci najviše vole da provode vreme u prirodi i odlično se snalaze u ulogama izviđača.

 

Obožavaju sportove, a trenutno treniraju fudbal. Dušana mame kompjuterske igrice, jutjuberi, lego kocke i vožnja biciklom, a Bogdana tinejdž muzički bendovi, razne internet aplikacije. Takođe, počeli su i sa udvaranjima..."

makonda-tracker