Eksluzivno za Story

Glumac iz serije Ubice mog oca rešava KLJUČNU misteriju: ON preuzima odgovornost za SVE što je učinio! (FOTO)

0
Mladi glumac u usponu, Đorđe Živadinović Grgur, već je prikupio mnoge simpatije publike u ulozi "prijatelja Pece iz Pariza", u novoj, kriminalističkoj seriji "Ubice mog oca". U ekskluzivnom intervjuu za Story, Đorđe otkriva sve tajne lika Pece, ali i zanimljiva dešavanja sa snimanja...

 

Story: Da li si na projektu tek upoznao nekoga od kolega glumaca, i kako je prošao taj susret?

 

foto: Jelena Janković

Đorđe Živadinović Grgur: Zapravo, poznavao sam vrlo malo glumaca s kojima sam radio seriju, posebno zrelijih. Na primer, Nebojšu Glogovca sam upoznao ranije jer smo snimali seriju 'Ravna gora', ali nismo nikada tamo bili zajedno u kadru, što se sada ipak desilo i bilo mi je vrlo drago, bez obzir što je trajalo kratko, jer mislim da je on jedan od naših najboljih glumaca od koga može mnogo da se nauči.

 

Najviše sam snimao s Vukom Kostićem i to je bio jedan prilično lep i kvalitetan kolegijalni odnos. Posebno mi je drago da sam imao priliku da intenzivno radim s Peđom Bjelcem, koji mnogo više radi u inostranstvu nego ovde.

 

Najmanje što sam očekivao je da on mene pozove telefonom i pita da li želim da se individualno nalazimo, razgovarmo i radimo na scenama. To je doprinelo mnogo učinkovitijem radu na samom snimanju. U svakom slučaju, moje iskustvo sa čitavom ekipom bilo je sjajno."

Nina Janković: Priželjkujem ulogu majke

 

Story: Da li postoji neko, sa domaće ili strane glumačke scene, sa kim bi voleo da se nađeš na filmskom platnu, i koji bi žanr bio u pitanju?

Đorđe Živadinović Grgur: Nemam omiljeni filmski žanr, bitno mi je da film ima preduslove da bude kvalitetan – da ima poentu i da je ga je ekipa radila jer je se tiče, da je reditelj pažljivo i precizno artikulisao ideju koja je krenula 'iz stomaka', da su taj mamac zagrizli glumci i svi ostali koji rade i da se filmom zaista želi da kaže nešto važno.

 

Ipak, ako se osvrnem na ovo što sam rekao, mislim da bi ovo najpre bila neka drama. A što se tiče stranih glumaca, ima zaista mnogo divnih, posvećenih ljudi, ali te maštarije bi mogle da se raspišu na nekoliko strana.

 

Što se tiče domaće scene, jako bih voleo da se sretnem u nekom projektu sa Jasnom Đuričić, Vesnom Trivalić, Mirjanom Karanović, Milenom Dravić, Aleksandrom Berčekom, Mikijem Manojlovićem, opet i uvek Nebojšom Glogovcem, Draganom Mićanovićem, naravno i sa svojim profesorom Svetozarom Cvetkovićem..."

foto: Katarina Petrović

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker