video uputstvo

Kako nacrtati psa? Uputstvo korak po korak uz koje će i deci taj posao biti lak kao "mačiji kašalj"

0

Crtanje ponekad, ako nemate talenta, može da bude zamorno, a mi vam donosimo video uputstvo kako da nacrtate psa za tili čas 

KAKO NACRTATI PSA KORAK PO KORAK
KAKO NACRTATI PSA KORAK PO KORAK foto: Shutterstock / Africa Studio

Deca ponekad od roditelja zahtevaju pomoć pri bavljenju raznim stvarima, a jedna od njih često je i crtanje.

 

Onima koji imaju prirodan talenat to najčešće nije problem, ali ako niste baš nadareni onda je jedino rešenje da koristite Gugl.

 

Sada se na njemu može pronaći mnogo raznih videa i saveta kako da se nacrta bilo koja životinja, mrtva priroda, živa bića i sve drugo što vam može pasti na pamet. 

 

Ukoliko ste i vi na mukama kada je crtanje psa u pitanju donosimo vam nekoliko zanimljivih videa koji će vam pomoći u tome da brzo završite taj posao.

Odabrali smo nekoliko videa koji su prilagođeni deci, ali i one koji su izazov čak i za odrasle. Na vama je da izaberete one koji su vam najzanimljiviji i da prionete na posao. 

 

 

 

Nakon što jednom naučite da nacrtate neku životinju ili predmet sigurno vas to više neće mučiti, već ćete svaki sledeći put biti sve uspešniji i uspešniji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker