Emotivna ispovest

Nina Janković: Priželjkujem ulogu majke

0
Mlada glumica koja je osvojila domaću publiku rolom u filmu Montevideo objašnjava koliko joj znači podrška porodice, kao i supruga Mateje Dičića s kojim je obeležila drugu godišnjicu braka i kaže da sa prinovom ne žure, mada sve češće razmišljaju o proširenju porodice
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Glumica Nina Janković (28) svojom mirnom i blagom naravi, ali i harizmatičnom pojavom, pleni gde god da se pojavi. Prodornim plavim očima gleda na svet uvek sa vedrije strane i nikada ne želi da se prepušta slučajnosti, već hrabro korača kroz život. Takva je i u poslu, nikada se ne predaje i sa svojim kolegama smišlja nove predstave i poslove koji ih ispunjavaju. Uz supruga Mateju Dičića (32) ostvaruje svoje najlepše snove, a oboje se trude da svaki sekund slobodnog vremena ispune nekim putovanjem. Ipak, ovu jesen provode u Beogradu i uglavnom gledaju njene serije u kojima tumači značajne uloge. U intervjuu za Story Nina priča o svojim razmišljanjima, planovima, željama, ali i prijateljstvu i odnosu sa suprugom s kojim je proslavila drugu godišnjicu braka.

 

Story: Tumačite lik Jelene u seriji Ubice mog oca i to ostvarenje do sada je nailazilo samo na pozitivne kritike. Kakav vi osećaj imate povodom celog projekta?

 

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ove serije i imam priliku da publici pokažem svoje drugo lice. Tumačim lik forenzičarke, što je potpuno drugačije od svega što sam do sada radila. Na snimanju je bilo prelepo, uživali smo i družili se. Nikada nije bilo tenzije, a sam proces rada na setu pamtiću kao divno radno leto...

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 582. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 11. novembra

 

 

Ne propustite

SAMO UZ STORY: DVD IZDANJE SAŠE MATIĆA – ARENA 2016

 

foto: Promo

 

U broju koji je u prodaji od petka, 11. novembra, potražite svoj muzički poklon Magazin Story sprema pravo iznenađenje za sve svoje čitaoce.

 

Uz broj koji će biti u prodaji od petka, 11. novembra, svi čitaoci dobijaju na poklon DVD Saše Matića s koncerta koji je ovaj popularni pevač održao u Beogradskoj areni 2016. godine. DVD sadrži čak 25 hit pesama, čije je izvođenje na koncertu publika horski ispratila. Ne propustite ovo izdanje, u čijem sadržaju će uživati svi poštovaoci kvalitetne muzike.

 

Obezbedite na vreme svoj primerak magazina s besplatnim DVD poklonom.

makonda-tracker