simpatično

Dugo je zaobilazila mamin garderober, a on je pun dragocenosti: Nikolija ponela staru haljinu Vesne Zmijanac

0

Muzička zvezda dugo je zaobilazila majčin garderober, a odnedavno u njemu otkriva interesantne komade

Nikolija Jovanović uvek je odevena s ukusom
Nikolija Jovanović uvek je odevena s ukusomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica i reperka Nikolija Jovanović poznata je po jedinstvenom modnom izrazu i nesvakidašnjem stilu, a sada je odlučila da proba nešto malo drugačije.


Za pojavljivanje u emisiji Exkluziv night, Nikolija nije išla u šoping, niti joj je stilista doneo nešto sveže s piste, već je ponela staru haljinu svoje majke i čuvene pevačice Vesne Zmijanac.


Iako Nikolija ima vrlo vitak stas, priznala je da je jedva uspela da je obuče.


Mamina haljina koju sam, inače, jedva zakopčala – priznala je Nikolija na TV Prva. – Da... Samo da se zna koliko je bila mršava.

1 / 6 Foto: kristina_iglendza/Instagram/Printscreen

Vesna Zmijanac spadala je u najlepše žene poslednjih godina Jugoslavije, a njena ćerka ističe da je nedavno shvatila da u njenom garderoberu iz tog perioda može da se pronađe mnogo interesantnih komada.


Skoro sam počela da otkrivam njen ormar, nekako do sad nisam bila zrela i prolazila sam pored tih stvari, ništa se nije dešavalo, a sad sam konačno počela da uživam u istima – kaže Nikolija.

 

Nikolija Jovanović u haljini svoje majke Vesne Zmijanac
Nikolija Jovanović u haljini svoje majke Vesne Zmijanacfoto: kristina_iglendza/Instagram/Printscreen

Nikolija i njena slavna mama veoma su bliske, a reperka često ističe da joj Vesna nije pomogla u karijeri, već se sama izborila za svaku priliku i uspeh.


Više puta sam istakla da moja mama nikada nije okrenula nijedan telefon za mene, čak ni za tu prvu pesmu “Ćao zdravo”, koju sam snimila u Ateljeu Trag, Milan Stanković me je odveo tamo. Vrlo sam samostalna i nikad nisam dozvoljavala da mi bilo šta neko sredi pa ni ona i nisam uspela – rekla je Nikolija svojevremeno za Telegraf.


Kako je istakla, ona se ponosi time čija je ćerka, ali ne želi da gradi svoj put vezujući se za ime Vesne Zmijanac.

 

Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović
Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanovićfoto: Damir Dervišagić

Ja ne želim da se otresem epiteta “ćerka Vesne Zmijanac”, ja sam ćerka Vesne Zmijanac i ja sam najsrećnija što je baš ona moja mama i nikad neću želeti da se otresem toga. Što se karijera tiče, ja imam svoj put mama svoj i to nema veze sa odnosom – rekla je ona.

 

BONUS VIDEO

Nikolija i Relja na koncertu Dina Merlina

 

makonda-tracker