uvek iskren

Venčali su se nakon sedam dana veze, a njihova ljubav traje već 20 godina: Aco Pejović otkrio početak svoje ljubavne bajke (FOTO)

0
Njihova ljubav traje još od maturskih dana, a popularni pevač je nedavno iskreno progovorio o svim detaljima početka ove ljubavne bajke.
foto: Luka Šarac

Aco Pejović ne voli da eksponira svoju porodicu u javnosti, no svako može primetiti da o svojoj supruzi govori sa posebnim tonom ljubavi i nežnosti. 

 

Aco Pejović iskreno: Moja Biljana se promenila posle zdravstvenih problema

 

Njihov skladni brak traje već 20 godina, a poznati pevač priznaje da su zajedno prošli kroz mnogo stvari, ali da su ih ljubav i poverenje uvek držali na okupu. 

 

Aco Pejović album posvetio supruzi: Sve je rađeno za moju Biljanu

 

U jednoj emisiji Aco se prisetio kako je njihova ljubavna bajka počela. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga što možda moja generacija tada nije. Putovanja, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili zajedno i uzeli se i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali" rekao je pevač u emisiji "Ja to tako".

Aco Pejović: Šetnja kraj mora sa najmilijim bićem... (FOTO)

 

 

Aco i njegova supruga Biljana imaju troje dece, a poznati pevač se odlično snalazi u ulozi oca, te je svaki dan u njihovoj porodici prava avantura. 

 

foto: Luka Šarac

 

makonda-tracker