oglasio se i haris

Melinina reakcija sve zanima: Kan Džinović proslavio rođendan kod kuće, sačekalo ga je iznenađenje, a jedno je MISTERIJA

1

Sin Meline i Harisa Džinovića proslavio je 19. rođendan s porodicom, a pevačeva reakcija bila je zanimljiva.

Haris Džinović se oglasio povodom sinovljevog rođendan
Haris Džinović se oglasio povodom sinovljevog rođendanfoto: Stefan Stojanović za Mondo

Da se Haris i Melina Džinović razvode, otkriveno je u januaru ove godine, a par je bio zajedno od 2002. U međuvremenu su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a zvanično su se venčali 2014. godine, posle 12 godina zajedničkog života.

 

Razvod ovog para propratila je velika medijska pažnja, a nakon početnog ćutanja, pevač nije krio kako se oseća nakon kraha braka, te je odao detalje razvoda i neke događaje koji su prethodili konačnom kraju.

 

Haris je otkrio da mu podrška sina Kana mnogo znači tokom razvoda, a njihova ćerka Đina, iako aktivna na mrežama, nije se oglašavala po pitanju kraha porodice.

 

S druge strane, mediji su pisali kako Melina i Kan više nisu u dobrim odnosima, te da mu se, navodno, ona nije javila kada je nenajavljeno došla u porodični dom na Senjaku pre nekoliko dana, nakon čega je intervenisala i policija.

 

Kako je Kan proslavio rođendan?

 

Kan danas slavi 19. rođendan, a tim povodom se Đina oglasila iz vile na Senjaku i pokazala porodične zajedničke momente iz njihovog doma.

 

Malo potom se i Haris oglasio za "Blic", kog su novinari pitali da li se Melina pomirila sa sinom i da li mu je čestitala rođendan.

 

Kan Džinović je napunio 19 godina
Kan Džinović je napunio 19 godinafoto: Instagram / djinadzinovic

Napravili smo mu malo iznenađenje kod kuće, proslavili rođendan. Ne znam da li je Melina čestitala Kanu, to morate njega da pitate — rekao je kratko Haris Džinović za Blic.

 

Haris o Melininim izlascima

 

Haris ne krije kako se oseća nakon razvoda od supruge Meline, a medijima je u nekoliko navrata govorio o tome kako je postepeno dolazilo do kraha braka.

 

Haris je priznao ono o čemu se i ranije pisalo, da je sa suprugom spavao u odvojenim sobama, a osvrnuo se i na to što je ona krenula u jednom momentu učestalo da izlazi sa prijateljicama, te je to nazvao "nekim drugim životom".

 

1 / 9 Foto: Stefan Stojanović za Mondo

 

Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene — dodao je on.

 

Bonus video

HARIS DŽINOVIĆ O PERIODU NAKON RAZVODA: Ja sam stvarno izleteo iz ovoga kao da sam odigrao dobru utakmicu

 

makonda-tracker