uz podršku najbližih

Kako je SMRŠALA Melina Džinović? Kad je upoznala Harisa, imala je 12 kilograma više, a u trudnoći je dobila 45 kilograma

0

Melina Džinović je tokom druge trudnoće "nabacila" 45 kilograma, nakon čega je prošla mukotrpan put dijete.

Melina Džinović prošla je mukotrpan put do mršavljenja
Melina Džinović prošla je mukotrpan put do mršavljenjafoto: Nenad Kostić

Modna kreatorka Melina Džinović nedavno je dospela u žižu medijske pažnje kada je objavljena vest o tome kako se razvodi od pevača Harisa Džinovića.

 

Par je stavio tačku na svoju ljubav posle 22 godine zajednice, ali tuga se na licu lepe kreatorke ipak ne vidi.

 

Ona blista pri svakom svom pojavljivanju, a uvek je otmena i s besprekornom linijom. Baš zato mnoge iznenađuje kad saznaju da je čak i lepa kreatorka rodom iz Bihaća svojevremeno vodila bitku s viškom kilograma.

 

Kako je sama otkrila jednom prilikom kada je upoznala Harisa, svog budućeg supruga, imala je 12 kilograma viška, ali to nije bilo nešto što ju je opterećivalo.

 

 Bila sam štreberka, imala 12 kilograma više i nisam mnogo izlazila. Vidite, ja nisam nikada planirala karijeru, znala sam još sa 18 godina da ću naći uspešnog muža koji će obezbediti porodicu, zato sam i studirala engleski jezik i književnost. Sve što sam ja želela jeste da budem supruga — rekla je Melina svojevremeno.

 

Kilogrami u drugoj trudnoći

 

Melina je ubrzo nakon stupanja u vezu sa pevačem rodila ćerku Đinu, a prilično brzo je ostala trudna i drugi put, a kako su pisali mediji, ona je dobila čak 45 kilograma. Pominjala se i brojka od 110 kilograma.

 

Melina Džinović danas ima savršenu liniju
Melina Džinović danas ima savršenu linijufoto: M. M. / Ata images

 

Melina je sama govorila o tome da je 13 meseci bila na dijeti, kao i da ne bi uspela da dođe do vitke linije bez podrške porodice. Tokom tih godinu dana, ona se potpuno transformisala.

 

Imala sam podršku porodice, pa sam mogla da se posvetim samo tome. Znam da nije dobar primer, ali ja živim na 3 kolača dnevno i mnogo mi je bilo lakše da smršam tada, nego da sada održavam kilažu — zaključila je Melina, piše Stil.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

makonda-tracker