iskreno i bez uvijanja

Imali su četvoro dece i život iz bajke, a onda ga je PREVARILA: Ispovest Kris Džener o najvećoj grešci koju je napravila

0

Kris Džener je otkrila svoju neveru, priznajući da joj je "najveće žaljenje u životu"

Kris Džener o aferi zbog koje žali
Kris Džener o aferi zbog koje žali foto: PRofimedia

U jednoj od epizoda serije "Kardašijanovi" koja je emitovana nedavno na malim ekranima Kloe Kardašijan je odlučila da upitala svoju mamu zašto je bila neverna.

 

Pitanje je usledilo nakon što se povela tema neverstva njenog bivšeg, Tristana Tompsona.

 

- Kako ste razmišljali kada ste varali? Kada si to uradila mom tati imala si četvoro dece i porodicu? Da, znam da si bila zaista mlada - pitala je Kloe Kris.

 

Odgovarajući na nezgodno pitanje, Kris je objasnila da je bila "zaista mlada i glupa" i da je to "nešto što uradiš jer ne razumeš baš posledice svojih postupaka".

 

Kris je bila udata za advokata Roberta starijeg od 1978. do 1991. godine.

Tokom njihovog braka par je dobio ćerke Kortni, Kim, Kloe i sina Roberta Džuniora.

 

Najpoznatija mamadžerka je upoznala Kejtlin, 1990. godine, koji je kasnije promenio pol i 2015. godine postao transrodna osoba. Par se na kraju razveo 2014. godine.

 

- Ali šta moj tata nije radio, pa ste poželeli da tražite negde drugde? - Kloi je ponovo ispitivala.

 

- Ne znam jer je on bio tako sjajan muž i tako sjajan tata, i mislim da sam dospela u situaciju da sam mislila da je trava na nekom drugom mestu zelenija i napravila sam veliku grešku. To je moje najveće žaljenje u životu - rekla je Kris.

 

Kloe Kardašijan i Tristan imaju dvoje dece
Kloe Kardašijan i Tristan imaju dvoje dece foto: Profimedia

 

- Nisam ponosan na način na koji sam se ponašala u to vreme, ali znate šta? Sve se dešava sa razlogom. Zaista živim svoj život misleći da Bog ima plan, a da se cela ta stvar nije desila, Kendal i Kajli (Džener) nikada ne bi bilo - nastavila je ona.

 

Govoreći o tome kasnije u ispovesti, Kris je objasnila zašto se nada da Kloe dobro razmisli pre nego što prekine veze sa NBA igračem, sa kojim ima ćerku Tru (5) i sina Tejtuma (1).

 

- Kada sam se razvela, Robert i ja smo postali najbolji prijatelji. Pričali smo telefonom po ceo dan, pomagali jedni drugima sve vreme, i ja sam se kajala - objasnila je Kris.

 

Ona je rekla da joj je zato veoma važno da Kloe bude veoma oprezna kada donosi ove odluke koje se tiču razlaza od njenog sadašnjeg partnera.

 

Bonus video:

 

Vesna Rivas otvoreno o aferama na estradi 

 

 

makonda-tracker