PRISETIO SE

"Nisam imao dovoljno HRABROSTI tada, nisam se snašao": Bane Mojićević ISKRENO o stvarima koje su mu OBELEŽILE karijeru

0

Pevač Bane Mojićević je veliku popularnost stekao još 2004. godine pobedom u muzičkom takmičenju, a sada se osvrnuo na početak karijere i neke greške.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Bane Mojićević je pevač koji je karijeru izgradio mimo skandala i intriga, a njegov prvi ugovor potpisala je njegova majka, jer je Bane bio maloletan.

 

On je stekao veliku slavu i njegove pesme su postale pravi hitovi, ali ipak postoje neke stvari sa početka karijere zbog kojih se kaje.

 

- Pa možda samo što pojedine medijske trenutke nisam malo bolje iskoristio, medijsku pažnju i publicitet koji sam tad imao. Možda nisam imao dovoljno hrabrosti, znanja, ni iskustva... Šta sam znao sa 18 godina, posle pobede u „Zvezdama Granda“. To je bilo medijski jako dobro za mene i veliki publicitet, ali tada kao da me je iznenadio sneg u januaru. Tad sam se najviše pogubio jer sam glumio neke likove iz pop-rok muzike, a većinu pesama koje sam do tada radio bili su narodnjaci - rekao je pevač.

 

Podsetimo, Bane Mojićević drži svoj život daleko od očiju javnosti, ali se zna da je razveden, ima dvoje dece i sa bivšom suprugom je u prijateljskim odnosima.

 

 

makonda-tracker