iskren je

"ODEM NA NASTUP, A ONI KAŽU - ŠALILI SMO SE": Bane Mojićević otkrio kakva je poniženja doživeo, ali ponešto i o ljubavi!

0

Otkako je slobodan, mnoge dame zanima da li je spreman za novu ljubav.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevač Bane Mojićević ne krije da mu veoma nedostaju svirke i druženja sa publikom, ali s obzirom na trenutnu situaciju, svestan je da će morati da bude strpljiv, kao i ostale kolege.

 

Bane se prisetio kakve je scene doživljavao sa vlasnicima restorana i klubova, koje su ga navele na razmišljanje.

 

"Kada sam češće radio nastupe u klobovim, a i lokalima, dešavalo se da odem na neko NN mesto, i da kažu samo ''Šalili smo se''. A kada si na tuđem terenu možeš samo da se zahvališ i odeš" - istakao je Bane.

 

Bane Mojićević
foto: Printscreen Kurir TV

Mesecima se spekulisao o njegovom odnosu sa bivšom suprugom Milicom, ali pevač ne haje za to, već se trudi da deca budu srećna i zadovoljna.

 

"Trudim se da nemaju tajne, da su slobodni da mi kažu sve što im je napameti i što im je važno. Za sada sam zadovoljan kakav odnos gradim sa decom, a i ona jako lepo funkcioniše i brine o njima" - priča pevač.

 

S obzirom na to da je Bane trenutno slobodan čovek, otkrio je i da li je u budućnosti spreman za novu ljubav.

 

"Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćoška. Voleo bih da mi se nešto lepo i kvalitetno dogodi na tom polju", ispričao je Mojićević u emisiji "Premijera".

 

 

 

 

makonda-tracker