nju nijedan nije odbio

Imao je 500 ljubavnika za 7 godina: Ovo je JEDINA ŽENA kojoj Džordž Majkl nikada ne bi rekao "ne"

0

Iako su ga žene privlačile, odavno je shvatio da je, zapravo, gej muškarac i odrekao se veza s njima. Međutim, jednu ni u ludilu ne bi odbio da je imao priliku...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni pevač Džordž Majkl preminuo je krajem 2016. godine, a njegov život i dalje privlači mnogo pažnje, budući da je reč o čoveku koji je živeo punim plućima i nije se plašio da bude to što jeste.


Britanska muzička zvezda deklarisala se kao gej 1998. godine, nakon 17 godina karijere, potvrdivši tako dugogodišnje spekulacije o njegovoj seksualnoj orijantaciji. Kako je u jednom intervjuu istakao, heteroseksualac i homoseksualac u njemu dugo su se borili, a sve je okončalo njegovo zaljubljivanje u muškarca koji je definitivno "okončao ovaj sukob oko biseksualnosti".

 

Nikad nisam imao moralne probleme u vezi s tim što sam gej — rekao je 1999. za The Advocate. — Mislim da sam se nekoliko puta zaljubio u ženu. Onda sam se zaljubio u muškarca i shvatio da ništa od toga ranije nije bila ljubav.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


U vreme dok je bio u grupi Wham! spavao je i sa ženama, a kasnije je shvatio da je razlog za to što ni s jednom od njih nije razvio dublji emocionalni odnos činjenica da je zapravo gej muškarac.


Nisam želeo da im se posvetim, ali su me privlačile. Potom me je bilo sramota što ih iskorišćavam. Odlučio sam da prestanem, što se desilo u vreme kad sam počeo da brinem o AIDS-u, koji je počeo da se širi Britanijom. Iako sam uvek praktikovao upotrebu zaštite, nisam želeo da spavam sa ženama kojima prethodno nisam priznao da sam biseksualac. Imao sam osećaj da je to neodgovorno. Nisam hteo da imam neprijatan razgovor koji uništava taj trenutak, pa sam jednostavno prestao da spavam sa ženama — ispričao je jednom prilikom Džordž Majkl.

 

S muškarcima je imao ozbiljne ljubavne veze, ali ui (bez)brojne avanture, a britanski voditelj Pirs Morgan je u jednoj kolumni svojevremeno pisao o detaljima koje pevač na jednoj privatnoj večeri u Londonu podelio s društvom.


Džordž Majkl je navodno cele večeri govorio o svojim ljubavnim avanturama i zasmejavao društvo anegdotama. Između ostalih, Morgan još uvek pamti Majklovu priču o francuskom žigolu koji je ucenjivao pevača. Pevač nije odao prisutnima kako se ova priča završila, ali je kroz smeh rekao:


Zaboravio sam da mu platim!

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Morgan je istakao da je poznavao pokojnog pevača prilično dobro, zahvaljujući brojnim intervjuima i kontaktiranju putem mejla, ali ga ništa nije moglo pripremiti za takav "napad iskrenosti". Džordž je bio svestan toga i objasnio zbog čega ne krije tako osetljiv delić svoje intime:


Odlučio sam jednostavno da sve priznam da niko ne bi mogao da otkriva stvari o meni — rekao je prevač.


Međutim, iako je prilično rano prestao da se upušta u veze sa ženama, Džordž Majkl je priznao da bi se, ako bi vratio žene u svoj seksualni život, rado prepustio strastima s holivudskom divom Elizabet Tejlor.


Majkl je bio blizak prijatelj legendarne Liz, a 1992. godine je nastupio na dobrotvornom koncertu njene fondaciju za borbu protiv side.

 

 

 

makonda-tracker