danas nema nijednu

Ni za 9.000 dolara mesečno nisu mogle ovo da trpe: Dadilje su od Dženifer Lopez i njene dece bežale GLAVOM BEZ OBZIRA

0

Sin i ćerka Džej Lo danas nemaju dadilju, a dok su bili bebe pevačica je očajnički pokušavala da angažuje jednu i nije imala mnogo sreće – jedna za drugom, sve su brzo odustajale

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (53) ponosna je majka dvoje dece – blizanaca Eme i Maksimilijana (14), a malo je poznato da ona ne koristi usluge dadilje i da o njima brine sa svojim bivšim suprugom Markom Entonijem.


To, međutim, nije uvek bio slučaj – pre desetak godina, Džej Lo je neprestano bila u potrazi za dadiljom.

 

Nakon što je donela Maksa i Eme na svet i oporavila se, došao je trenutak za povratak na scenu, a vredna i ambiciozna žena kao što je Dženifer Lopez imala je pred sobom mnogo obaveza. Zbog toga nije žalila novac kako bi pronašla najkvalitetniju moguću pomoć, a šuškalo se da je dadiljama nudila nedeljnu platu u visini čak 2.250 dolara za brigu o blizancima, odnosno 9.000 dolara mesečno.

 


Uprkos tome, National Enquirer pisao je da je Dženiferina potraga za dadiljom izgledala kao da je zaglavljena u rotirajućim vratima jer su sve žene odlazile vrlo brzo nakon što bi bile primljene.


Obično ljudi koji zarađuju ogroman novac i imaju mnogo profesionalnih i društvenih obaveza angažuju po jednu dadilju za svako dete, naročito za novorođenčad. Ali Dženifer je očekivala od jedne dadilje da brine o blizancima, i to po 16 sati dnevno, sedam dana nedeljno – rekao je tada izvor blizak pevačici.

 

1 / 10 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Prva dadilja je navodno izdržala samo nedelju dana, a Today je pisao da je i najboljoj od onih koje su primljene na posao jednostavno bilo previše obaveza i odustala je.

 


Dženifer nikada nije komentarisala ove tvrdnje, ali je poznato da njena deca danas nemaju dadilju, a paparaci je svakodnevno viđaju u društvu blizanaca, koje vodi maltene svugde. Tako su Maks i Eme s njom i u kupovini, i na nastupima, a pratili su je i na medenom mesecu koji je s Benom Aflekom provela u Parizu.

 

 

makonda-tracker