KILOMETRIMA DALEKO

Bivša uhvaćena u laži: Evo gde je Dženifer Garner bila tokom venčanja Bena Afleka i Džej Lo (FOTO)

3

Iako je tvrdila da zbog posla mora da bude u Teksasu, glumica je viđena na drugom kraju zemlje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Ben Aflek (50) i pevačica i glumica Dženifer Lopez (52) venčali su se u subotu, javljaju američki mediji, drugi put za nešto više od mesec dana, javili su američki mediji.


Nakon što je par rekao sudbonosno "da" sredinom jula u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji, oni su priredili veliku i romantičnu proslavu svoje ljubavi na Aflekovom imanju u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

 

Par je okupio veliki broj zvanica, svoje porodice, prijatelje i kolege, a piše se da su od poznatih na proslavi primećeni glumac Met Dejmon, reditelj Kevin Smit, voditelj Džimi Kimel...


Budući da su izostali s prvog venčanja, a neguju odlične odnose posle razvoda, mnogi su se pitali jesu li među zvanicama bili pevač Mark Entoni, bivši muž Dženifer Lopez, i glumica Dženifer Garner, bivša supruga Bena Afleka. Odgovor je stigao istog dana – nisu.

 

Mark Entoni
foto: Profimedia

Entoni se odmarao nakon iscrpljujuće evropske turneje, dok je Dženifer Garner navodno bila sprečena zbog poslovnih obaveza u Teksasu. Međutim, paparaci su glumicu videli na sasvim drugom mestu!


Kako piše TMZ, Dženifer je na dan venčanja svog bivšeg viđena u Saut Čarlstonu, u Zapadnoj Virdžiniji.

 

Dženifer Garner, Džon Miler
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je bila u društvu svog oca i svog dugogodišnjeg dečka i poznatog američkog biznismena Džona Milera, s kojim je posetila jedan supermarket, a za ovu priliku odabrala je ležernu odevnu kombinaciju i prirodan izgled bez trunke šminke.

 

Ona je izgledala odlično raspoloženo, a u jednom trenutku se nasmejana fotografisala s fanom.

 

Dženifer Garner
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema pisanju medija, njena deca Vajolet (16), Serafina (13) i Samjuel (10) za to vreme su bili na novom venčanju svog oca Bena Afleka, a navodno su nosili šest metara dug veo svoje maćehe Dženifer Lopez i time dobili važnu ulogu u ceremoniji.

 

 

makonda-tracker