uvek iskrena

Nikad ne krije svoje mišljenje: Kako je Ana Nikolić reagovala na vest da Rasta ima novu devojku?

0

Poznata pevačica nikada nije imala dlake na jeziku, pa je sve interesovalo šta misli o novostima u ljubavnom životu njenog bivšeg supruga

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Domaći mediji javili su proteklih dana da je reper Stefan Đurić Rasta srećno zaljubljen i da uživa u vezi s mladom glumicom Marijom Balaban. Par trenutno uživa u odmoru na hrvatskoj obali, a štampa piše da uživaju u luksuzu i vremenu koje provode zajedno.


Ipak, mnoge zanima kako je na ove vesti reagovala pevačica Ana Nikolić, Rastina bivša supruga, s kojom ima ćerkicu Taru.


Kako je Ana istakla, ona reperu želi samo sreću i ne želi da se meša u njegove privatne stvari.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Nisam u toku, saznala sam iz medija. Razvedeni smo godinama, svako živi svoj život, imamo dete i lep odnos, poslovno sarađujemo, ali o privatnim stvarima ne pričamo. Svako živi svoj život, ja mu svakako želim puno sreće — rekla je pevačica za Kurir.


Prema pisanju medija, Marija Balaban je ćerka Vladana Balabana, poznatog IT stručnjaka koji je u vezi s glumicom Marijom Karan. On je pre nekog vremena dospeo u žižu javnosti kada su se pojavile glasine da je fizički nasrnuo na glumicu nakon što mu je demolirala automobil.


Kako Ana Nikolić ističe, nije upućena i ne želi da se bavi tračevima.


Prvi put čujem za tog čoveka, ne znam u kakvim je odnosima sa Marijom Karan — poručila je.

 

 

makonda-tracker