iskrena

Aleksandra Mladenović zabrinula fanove: Drastično je smršala, a sada otkrila i šta je razlog (FOTO)

0

Popularni par nedavno je raskinuo vezu, a sada je pevačica odlučila da otvori duši i otkrije kako se oseća

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Mladenović pre nekoliko dana se našla u centru pažnje medija zbog raskida veze sa pevačem Isakom Šabanovićem.

 

Njih dvoje su paparaci jednom prilikom uhvatili kako zajedno izlaze iz stana, nakon čega su odlučili da otkriju da su u emotivnoj vezi.

 

Ipak, ljubav nije dugo trajala, a nakon samo nekoliko dana Aleksandra je odlučila da otvoreno priča o svojim osećanjima, a osvrnula se i na to zašto je smršala .

 

 

- Oslabila sam zato što sam stalno na putu! Šta da kažem... Oslabila sam jer radim puno, nema drugog razloga, ne stižem ni da jedem koliko sam često na putu. Ja sam mala žena i super je što sam oslabila - ističe Aleksandra u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

 

 

Aleksandra nema problem da o svojoj vezi sa pevačem govori javno, pa se tako i ovog puta odlučila da otvori srce i kaže kakva osećanja je sada muče.

 

- Eto, nemam sreće u ljubavi očigledno... Zaljubila sam se, mislila sam da je stvarno velika ljubav u pitanju. Iskreno, nisam razmišljala o svadbi, pisalo je svašta, novinari kao da su jedva dočekali da me udaju! Nije ništa lažno, nije ništa namešteno, zaljubili smo se, voleli smo se, ali se, eto, nismo razumeli na kraju - kaže ona. 

 

Isak Šabanović
foto: Instagram

 

Nije se libila ni da ponovo spomene razlog rastanka, pa je rekla:

 

- Imamo drugačije poglede na život, drugačije planove za budućnost i nekako se sve to mimoilazilo. Čuli smo se, pitao me je pre neki dan kako sam, jer sam imala malu nezgodu na putu, javio se, to je to.

 

Ona otkriva da još uvek nije našla oči u oči sa Isakom.

 

 

- On kod mojih nije bio, nije stigao! Ali bilo je svakako u planu... Nije mi svejdno, gledam da sve to ostavim iza tebe, koliko god da je teško. Imam puno nastupa, pa se trenutno fokusiram na to, idem dalje. Nisam razmišljala o pomirenju, mislim da bi trebalo da porazgovaramo kao ljudi, jer do toga još uvek nije došlo, još uvek nismo pričali, ali čekam da se sve malo slegne, pa da sednemo i popričamo ljudski, ali to ne znači da će doći do pomirenja. Ako budemo radili, šta sad, ja sam profesionalna uvek bila, tako će i ostati - kaže Aleksandra.

 

 

 

 

 

makonda-tracker