nije dugo trajalo

Nakon vesti da je Aleksandra lažirala njihov raskid oglasio se Isak: Odlučio da otkrije ŠTA JE PRAVA ISTINA!

0

Popularni par našao se u centru pažnje medija zbog objave da je ljubavi došao kraj

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović i zvezda Granda Isak Šabanović nedavno su uhvaćeni zajedno, nakon čega su i potvrdili da su u vezi.

 

Ipak, ljubav nije dugo trajala, pa je Aleksandra odlučila da se tim povodom oglasi i medijima kaže da ona i Isak više nisu zajedno.

 

Ono što je mnoge začudilo jeste što je par tako brzo raskinuo, pa su mnogi pomislili da se pevačica na ovaj potez odlučila kako bi se oslobodila pritiska javnost, a da zapravo njih dvoje uopšte nisu raskinuli.

 

Isak Šabanović
Isak Šabanovićfoto: Instagram

 

- Aleksandra je juče pred svim novinarima rekla da je raskinula romansu sa Isakom, ali to nije istina. Oni su trpeli mnoge pritiske javnosti, čak nisu ni želeli da pričaju da su u vezi dok ih kamere nedavno nisu uhvatile zajedno u Beogradu. Zbog toga su se dogovorili da kažu da su raskinuli, u nadi da će moći normalnije da funkcionišu - rekao je izvor Blica.

 

Nakon njene objave u medijima se oglasio i Isak i potvrdio je da je ono što je Aleksandra rekla zapravo istina.

 

Aleksandra Mladenović
Aleksandra Mladenovićfoto: printscreen/pink

 

- Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelepo dok je trajalo… Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i da spremam novu pesmu - rekao je Isak za Aloonline.

 

Ipak, mnogi i dalje ne veruju u njihovu priču, jer sumnjaju da je par ovo uradio jer su non stop bili pod budnim okom paparaca i novinara koje su ih pratili u stopu. Spekuliše se da se par dogovorio da objave da više nisu zajedno, a da zapravo ostanu u vezi.

 

Šta je prava istina pokazaće vreme koje je pred nama. 

 

makonda-tracker