ONI SU JOJ NAJVEĆA PODRŠKA

"Majka je uvek pribrana, a otac...": Aleksandra Mladenović priznala čime uvek izmami suze svom tati

0

Svoje mesto na estradnom nebu ova mlada pevačica zaslužila je mukotrpnim radom i trudom.
 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Aleksandra Mladenović, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, danas je jedan od najtraženijih pevačica narodne muzike.

 

Svoje snove ostvaruje zahvaljujući teškom radu, a upoznali smo je kao devojčurka koji se takmičio u ovom poznatom takmičenju. Svojim glasom i upornošću uspela je da se izdvoji iz mora drugih njoj sličnih.

 

 

Gostujući u jednoj emisiji Aleksandra se osvrnula na svoju karijeru, ali i porodicu. Tom prilikom ona je istakla da su joj roditelji najveća podrška od samog početka.

 

- Mama je uvek pribrana i sabrana i sve, tata čim čuje da pevam, krene da plače iako je on veliki kritičar. Ja ne mogu da pevam kad je on tu. Kada dođem sa bratom kući, on svira, ja pevam i onda dođe tata i krene da plače - ispričala je u emisiji "A sad malo mi".

 

 

Aleksandra nije jedina u porodici koja ima talenat za muziku, međutim pevačkim znanjem jednog člana je posebno očarana.

 

- Bakina omiljena pesma je "Zbog tebe, zbog tebe" i hoću da je prijavim u "Nikad Nije Kasno", ali ona neće. Ona odlično peva, ima trilere ima sve, moram da je nateram. Ona ima 83 godine i bila bi verovatno najstariji takmičar - otkrila je Mladenovićka, a Dragana Katić joj je dala savet i kako to da učini.

 

- Snimi je krišom telefonom i pošalji Žiki i sigurna sam da će otići kod baka Radmile - apelovala je voditeljka.

 

 

makonda-tracker