ipak nisu mogli dalje

Ceca je navijala za njihovu ljubav, ali daljina je učinila svoje: Anastasija Ražnatović ponovo singl?

1

Atraktivna Instagram zvezda je tri meseca bila u srećnoj vezi sa zgodnim sudentom, ali mediji javljaju da njihova ljubav nije potrajala.

- Đorđe je bio zaljubljen u Anastasiju, za njega je ona najbolja devojka koju je upoznao. Ostali su u prijateljskom odnosu i verujem da će nekad ponovo biti zajedno. Naročito zbog toga što Anastasijina mama Ceca obožava Đorđa i navijala je za njihovu ljubav.

 

Providna majica i raskošno obojene pune usne: Najnovija fotografija Anastasije Ražnatović čini da muškarcima kolena klecaju (FOTO)​​​​​​​

 

Nakon što je posle tri godine raskinula s Kostadinom Terzićem, Anastasija je odlučila da više ne govori o privatnom životu u javnosti.

 

- Odlučila sam da više ne pričam o svom emotivnom životu - rekla je Ražnatovićka i ostala dosledna tome.

 

 

Iako je aktivna na društvenim mrežama, Anastasija posle veze sa Kostadinom, sinom Zvezdana Terzića, nije kačila zajedničke fotografije ni sa jednim dečkom, pa ni sa Đorđem.

Podsetimo, Kuljić se pre dve godine zabavljao s manekenkom Sofijom Milošević, koja je sada u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem, dok je Anastasija pre njega bila s košarkašem Milošem Teodosićem.

 

makonda-tracker