Tema dana u svetskim medijima

Odgovor bi mogao biti jednostavniji nego što smo mislili: Zašto Anđelina izgleda sve lošije, a Bred Pit je procvetao posle razvoda?

0
Stranice o poznatima su u drugoj polovini 2016. godine bile rezervisane samo za jednu temu: razvod najlepšeg holivudskog para, a Anđelina i Bred nastavljaju da intrigiraju...

 

foto: Profimedia

Posvećen je zdravom načinu života i pravilnoj ishrani", objasnio je izvor.

S druge strane, Anđelina Džoli se, navodno, izgladnju je nakon razvoda od glumca. Već neko vreme se spekuliše o njenom zdravlju, a po rastanku od Breda pojavile su se priče o njenom kritičnom zdravstvenom stanju.

 

Svi misle da je teško bolesna a evo šta gde je ona i šta stvarno radi: Anđelina Džoli s osmehom demantovala sve tračeve (FOTO)

 

Štaviše, mediji su nedavno izvestili da je glumica trenutno teška samo 35 kilogramna i da je hitno hospitalizovana, što je ona demantovala prošetavši sa svojim mališanima već sutradan.

 

foto: Profimedia

Iako je jasno da štampa neretko preteruje kada je reč o Anđelininom stanju, jasno je da ona nije ona stara. Kako su izvori bliski glumici svojevremeno isticali, za sve je kriv stres kroz koji je prošla tokom razvoda.

 

Ovo nije prvi put da glumica u dramatičnim situacijama u svom životu gubi na težini - ona je 2007. godine naglo smršala nakon što je ostala bez majke, što je i sama potvrdila.

 

Nikada nije krila koliko voli ovu zemlju: Čik pogodite gde se Anđelina Džoli i njeno šestoro dece sele!

 

Ukoliko poverujemo glasinama da se Džolijeva kaje zbog razvoda, biće jasno i zbog čega je izgubila značajno na težini - a mnoge devojke će je razumeti, zar ne?

makonda-tracker